torsdag, juni 19, 2008

nurse

den som gapar...

fick nyss hem en bostadsbroschyr med bytesannonser inom SKB. de flesta av annonserna handlar om någon som inom sitt område vill byta en stor lägenhet mot två mindre, eller tvärtom, det är ju rimligt, men vissa verkar inte haja värdet av deras lägenheter. jag hittade flera annonser där nåt jävla pucko sitter på en liten kvart i ytterstaden, och under "önskas" skrivit "innerstaden, minst 50 kvm, helst söder", eller liknande. haha! who are you kidding liksom? är det ens någon idé att sätta in såna annonser? jag vill se den som byter en rymlig innerstadslägenhet till vadsomhelst i förorten. jag har ingenting emot förorten, jag bor här själv, men jag vet att måååånga andra har det.

ibland träffar jag gamla bekanta som jag inte har sett på ett tag, man pratar lite om vad man gör nu, vart man bor och vad man gjort sen sist, och när jag säger att jag flyttat till hässelby möts jag ibland av en beklagande blick och en kommentar som "åh, men ni hittar nog nåt bättre snart" - WTF!! varför är folk så jävla rädda för förorter? jag trivs bra här och har aldrig märkt av alla gangsters och ligister som påstås bo här.ps. på tal om hässelby - titta här! det är en hemsida som handlar om hässelbys olika stadsdelar, kärleksfullt ihopknåpad av en entusiast och hässelbybo som heter henrik henriksson.

ol' mozzerfan. det jag önskade aldrig skulle hända, och egentligen aldrig TRODDE skulle hända, har hänt. morrissey har gjort det david bowie på något sätt lyckats undvika; han är gammal på riktigt. sinnligt gammal. min vackra, intelligenta och känslosamma hjälte har gått och blivit en biffig monstertjur med muskler och ego. hans två senaste singlar, "all you need is me" och "that's how people grow up" är fan inte roliga, det är svettig rock för machomän och jag är så jävla ledsen och besviken. jag måste erkänna att jag tycker att hela ringleader of the tormentors egentligen var på gränsen, det var väl bara en tidsfråga innan han skulle passera tröskeln till det svulstigt manliga. det roliga i den här trista situationen är, att det är lätt att lista ut vad det är som har hänt, varför han har blivit så osoft... det är inte så ologiskt om man tänker på det.

morrissey bor i rom!