söndag, december 07, 2008

my little persson

ja, jag pallrade mig iväg till KGB. och jag drack två öl. det var innan jag fattade att man kunde få coca cola istället för öl. men jag tänkte att äh, då kan man ju testa den där grejen med att dricka bort baksmällan - och det funkade inte?! jag är fortfarande bakfull. men goodie-bagen var väl helt okej najs liksom. hårspray, schampoo, mascara, te, en dvd-film och en bok fick man. hihi. *freebeez*

ah well. innan jag går och lägger mig vill jag bara visa en fin bild jag hittade:det är göran persson och snygg-katja har ritat honom! ärenintefinsåsäg!

godnatt.

bidibapp-dibapp

jag verkar kanske pigg och glad med tanke på att jag går ner och handlar krukväxter och städar, men fy fan vad jag har mått illa hela dagen. det blev väldigt mycket igår. väldigt väldigt mycket. kollade igenom bilderna på kameran och man förstår ju att man var packad om man inte kommer ihåg att man ens hade kamera med sig. finns många fina bilder och videos, speciellt en när finaste max sitter och beatboxar på nockebybanan. och så är tanken att man ska orka åka in till stan och gå på filmfestivalens lilla avslutningskalas för volontärerna på KGB. jag vill ju åt den där goodie-bagen, som tydligen ska innehålla allsköns dvd-filmer. men blotta tanken på att vistas i närheten av alkohol ger mig sura uppstötningar.

"bakislyxar"...jag skulle unna mig själv lite bakismat innan jag satte igång städningen, det slutade med att jag kom hem med lite vaniljyoghurt, en murgröna, en gardenia och tre hyacinter.

marc jacobs needs to chill the fuck outmin kille = en bakfull trooper

ALLTSÅ - STACKARS NISSE. haha. fifan. stackars stackars nisse. han var jättejättefull igår. han var sådär full att han mitt uppe i en konversation ba "oj. vet du? jag är sjukt jävla full". han är för det mesta på den nivån då man liksom såklart hajar att man är packad, men inte såpass att man själv blir förvånad. men iaf, han gillar megafyllan, för då får han ligga i soffan dagen efter utan dåligt samvete och kolla på teveserier hela dan och sen går vi ner och köper pizza och annat göttigt. men inte idag. för vid 7-tiden på morgonen ringde de från hans jobb och ba "eh var är du nånstans?" HHAHAHAHHA fy fan. smärtan i hans blick alltså. han hade glömt att han skulle jobba idag. 07:00 - 22:00.