tisdag, oktober 21, 2008

nisse har aldrig sett...edward scissorhands. jag kan inte ha det på mitt samvete. detta måste åtgärdas, ikväll.

tiny dancer


titta vilken fin liten sak jag hittade på myrorna. 35 kr. det är en liten gymnast i mässing som ska hänga i ett halsband. han är verkligen jätteliten. han har ledade armar och ben, och en jätteliten navel, och till och med ett tillhörande jättelitet butt crack! jag måste bara hitta en mässingsfärgad kedja att ha till. var fan hittar man sånt?

skadeglädje är den enda sanna...


haha. stackars katy. så går det när man anstränger sig för mycket. åh vad hon förtjänar det där! inte bara verkar tårthoppet så himla otillfredsställande - tårtan ser lika hård som katy ser snopen ut, men sen halkar hon omkring i tårtkladdet och kommer inte upp. that'll take you off your high horse, bitch!

smell my pitpurrty! urban outfitters (den amerikanska grenen, inte den som finns här i sverige, den är värdelös). finns i rosa också men då ser den fruktansvärd ut. kostar $38 bara!! faaannnn.

"jag har på sistonde mer och mer börjat likna en fyrkant" HAHA LOLhaha, säga vad man säga vill och blondinbella och hennes pojkvän, men han är fan rolig!
"Toaletterna på skolan är ofta väldigt äckliga. Innan jag går in drar jag alltid en djup “sniff” för att kontrollera att toaletten inte är besudlad. Detta så att jag kan avbryta besöket om toaletten är förstörd så att ingen ska tro att det är jag som orsakat katastrofen. Jag har kommit underfund med att detta är väldigt äckligt, alltså att dra ett djupt andetag direkt när man kommer in på toaletten. Men vad ska man egentligen göra för att undvika det här problemet?"
haha. jag gör själv så! och ett annat skojigt inlägg här. han testar bellas goodiebag från den där sinnessjuka tillställningen som är veckorevyns blog awards. synd bara att han inte testade resten av prylarna, jag blev nyfiken på vad det är i den där stora kartongen! stora kartonger betyder roliga presenter.

dagens rubrikkan aftonbladet sluta hitta på trender? varför är det tid att köpa platt-tv nu? framgår det att det finns någon anledning, förutom att aftonbladet har valt att publicera denna artikel just idag, till att det är bättre att köpa en platt-tv nu än under de övriga årstiderna? det kan ju inte vara att det är billigare, vore det så hade det stått med, stort och tydligt. jag blir så jävla irriterad på dessa illa dolda försök till att locka folk att dyra köpa saker de kanske inte behöver.

samtidigt borde konsumenten vid det här laget vara mer medveten om hur lätt det är att bli lurad, om att t.ex. det som ser ut som ser ut som ett vanligt blogginlägg eller en nyhetsartikel egentligen inte är det. d det snackades en del om det när det visade sig att blondinbella tog betalt av företag för att nämna deras produkter i hennes blogg. men även aftonbladet är särskilt duktiga på detta. de formger annonser så att de ska vara förvillande lika en vanlig artikel, men för att inte få konsumentverket efter sig har de bifogat en pytteliten text som anger att det är en annons. här till höger är det reebok. jag blir besviken på respektabla företag som ägnar sig åt sån här billig marknadsföring. klickar man på annonsen kommer man vidare till en större artikel, där det iofs står rätt tydligt högst upp att "denna sida är en annons", men som fortfarande är utformad på EXAKT samma vis som aftonbladets vanliga, och förhoppningsvis osponsrade artiklar. rubriken lyder: "jennie w berättar om sina bästa dansmoves - dansstjärnan tipsar aftonbladets läsare". det ger ju intrycket av att det är en intervju som handlar om träning, gjord av aftonbladet, för deras läsare. men det är bara reklam. riktigt lömsk reklam. fan vad det ordet har en dålig klang nuförtiden. reklam. jag undrar hur det kommer sig att det är så hett att jobba i reklambranschen. hehe, sedir, du kanske kan svara på detta? du har makten! fräls oss ifrån dålig reklam som vill luras!

ps. det FINNS bra reklam! det finns JÄTTEBRA reklam! ikea är bra på sånt tycker jag. eller ja, deras reklambyrå forsman & bodenfors är det. ikea.com/lugnasovrum är ett bra exempel, har nog aldrig sett maken till ett mer smakfullt sätt att marknadsföra sina produkter. det är dels själva utformningen av reklamen, den är väldigt snygg och ändamålsenlig, den håller helt enkelt väldigt hög klass. sen är det också för att man själv bestämmer om man vill se filmen eller inte, det är inget som lurar på en mellan de vanlig artiklarna och inget som avbryter filmen eller nyhetssändningen. ah. det är bara fint och bra och helt okej reklam. 100% okej.

your love was good to me!!!11jag har en james brown-revival. eller, jag vet inte riktigt om jag har lyssnat på james brown på allvar någon gång, men jag fick ett ryck och laddade ner några skivor som har gått varma (går mp3:er varma?) hela morgonen. känns bra!

ps. om det är någon som undrar var jag hittar alla fina bilder så är svaret skunkgruppen med det fantasilösa namnet snygga bilder m.m. en ren guldgruva. speciellt det som skunken nurse lägger upp, it's fantastiskt. hon gör allt jobbet och jag skördar frukterna, min hårddisk är fylld av fina bilder. *myser*