måndag, januari 05, 2009

w00t


ehhh. varför ser anne hathaway helt sjukt stenad ut på det där omslaget? hur kan den här bilden ha nått så långt i redigeringen att ingen under arbetets gång reagerade? hennes leende, hon ser sådär trött och pårökt lyckligt ut. hennes blick... den är hypnotiserande. hon tittar på mig, rakt in i mina ögon, och hon ser choklad, chips, glaserade donuts, pizza med bearnaisesås, apelsinjuice och en 1,5-liters cola. "mmm... hello... lookin' good there, delicious... jag menar, gorgeous." det är faktiskt helt sjukt att den här bilden hamnade på omslaget.

plus att kate hudson är helt sjukt jävla inklippt!! de kan ju inte för en endaste sekund, handenpåhjärtat, trott att NÅGON skulle uppfatta detta som att kate hudson och anne hathaway sitter bredvid varandra, i samma rum, vid samma tillfälle. och vad fan är dealen med kates äckliga pose? så himla... livsbejakande, sådär med handen under hakan och ett inbjudande leende. jag hatar sånt.

och don't even bother asking varför jag har hittat ett omslag till modern bride. det har SÅ inte med saken att göra.

men här är ett till omslag, som är intressant på ett helt annat sätt:har ni någonsin sett ett par ledsnare ögon?

kysk


jag fick en fin julklapp av olle & tove; min svåger och svägerska kan man kanske kalla dem för, även om jag och nisse inte har gift oss och aldrig kommer göra det heller. eh ja, det är en skjorta/blus/tunika/osv precis i min smak; den är svart, kysk och clean. zank you!

men köööööp


nu har jag lagt upp lite fler grejer som är till salu. jag tycker att ni borde titta. här!

jeansrumpa

jag och den här tjejen hade en snopen dejt idag. hon skulle köpa mina jeans som jag inte passar i längre, men p.g.a. väldigt luddig storleksangivelse så passade dem inte henne heller! varför har typ alla jeanstillverkade glömt bort att det barnafödande könet har höfter? va va? iallafall så fick moa gå till weekday och leta efter andra jeans och jag åkte tillbaks hem med de där förbannade brallorna kvar i min påse.

babiesrivers and rainbows