fredag, januari 02, 2009

idag ska jag:

lyssna på stil i P1. älskar susanne ljung! oh you gorgeous creature you!

köpa nisses julklappar:soothing shave cream och post-shave balm från dermalogica! eh. hoppas han inte har fått för sig att börja läsa bloggen igen, haha. det är en risk jag tar, dessutom lägger vi inte särskilt stor vikt vid överraskningsmomentet när det kommer till presenter...

det känns nästan taskigt att köpa hudvård till en övertygad hudvårdsmotståndare, men han får faktiskt svälja stoltheten och kräma på skiten. han kan fan inte fortsätta raka sig med tvållödder. no man of mine ska ha undermåliga hudvårdsförhållanden!

känns jättebra att vi köper julklappar såhär långt efteråt. man lurar konsumtionssystemet, faller helt utanför handelsstatistiken, slipper stressen och kommer mycket billigare undan. jag rekommenderar alla att göra likadant!

fralljäveln

jag hann inte käka frukost imorse så jag köpte en fralla på väg till jobbet. rev upp plasten i hungeryran och kände en skum lukt. öppnade brödet och såg att osten var täckt av ett tjockt lager svart ludd. jag kollade på sista förbrukningsdatumet och fralljäveln ska gå ut imorgon!!! nu dricker jag kaffe på tom mage och det vet ju alla att det aldrig slutar väl.

the batman collection. i has it.det bästa med nyårsafton är dagen efter. jag och nisse låg i soffan hela dagen, åt pizza och kollade på film. först såg vi singin' in the rain, som jag antar att de flesta andra också tittade på. vilket jädra konstverk. hollywood flaunts its feathers liksom!!

sen hittade jag något som hette batman collection på pirate bay och ja ba *ooh yay*, alla batmanfilmer förutom den senaste var med så vi satte igång ett batman-maraton. älskar batman. fast den första med michael keaton, kim basinger och jack nicholson ger mig inte rätt vibe, haha, not feeling the tim burton-känslan heller. det bästa med batman är iaf kim basinger. stört snygg.