lördag, oktober 11, 2008

CE3K



åh, nu är jag hemma, så otroligt härligt. hela kroppen bara spänner av. *mysig* jag håller på att tanka close encounters of the 3rd kind, asbra! kul fakta: françois truffaut gör en av sina få skådespelarprestationer som, ja - what else, en tjurskallig fransman.

bathtub sydney

något av det finaste jag någonsin sett:

"ingen rök utan eld", ooh, i'm soo scared!

gud, jag blir så trött på anonyma kommentatorer som ska hålla på och vara spydiga. om man skriver något drygt men inte behagar ange sitt namn så kommer man inte framstå som något annat än feg. jag förstår verkligen inte vad t.ex. denna kommentator vill ha sagt. skriver jag taffligt? på vilket sätt framstår jag som en rödvinsintellektuell idiot? har jag uttalat mig om någonting jag inte har någon kunskap om? är jag dum i huvudet som drar slutsatsen att det KAN FINNAS en möjlighet att jörg haider var rattfull om han körde hem sent en lördagsmorgon efter att ha varit på en tillställning? det finns ingen anledning att förneka att möjligheten finns. eller blir han/hon stött över att jag glädjer mig åt högerpolitikens tillfälliga tillbakagång? och jag som tycker att jag var ovanligt diplomatisk i det inlägget, med undantag för det sista stycket som jag skrev för att jag kände mig mesig.
Anonym sa...

Du kanske var full när du skrev den här bloggposten? Jag vet ju förstås inte, men det finns en massa andra rödvinsintellektuella idioter som uppenbarligen publicerar saker på nätet som måste ha tillkommit under fyllan, så det kanske du gör också? Ingen rök utan eld.

på tal om rattfylla


(klicka för att se texten)

rusning till ticnet

idag ringer folk som galningar efter numret till ticnet, och av ren nyfikenhet frågade jag en tjej vad det är för biljetter hon sa beställa. hon svarade "jaa de ä ju a-see-de-see-biljätterna ja vill beställ" på jättebred norrländska, och det tog en stund innan jag fattade att det är biljettsläpp till AC/DC i globen idag, och som en ren reflex svarade jag "jahaa, du menar ej-si-di-si!" på min allra mest stockholmska dialekt. hon ju blev minst sagt stött.

rattfull?



enligt DN:s jan lewenhagen är det mycket riktigt uteslutet med en högerregering efter detta. han ser inte heller hur partiet överhuvudtaget skulle kunna återhämta sig. skönt!

för övrigt är det inte helt omöjligt att han körde rattfull med tanke på att han skulle varit påväg hem från någon slags "tillställning". ja. och vad finns det att säga om såna som kör ihjäl sig på fyllan? jag säger; SKYLL DIG SJÄLV. jag känner ingen empati för någon som genom ett aktivt val riskerar sitt eget och andras liv. det är rent förkastligt. oförlåtligt.

PS. jag vet att man inte kan anklaga honom för rattfylla när inget har bevisats och att jag bara ägnar mig åt spekulationer, men även om jörg haider i detta fall var nykter vid ratten så finns det tusentals varje dag som inte är det. och de får skylla sig själva om de dör.



PS2. varför är jag så jävla diplomatisk? hans båda föräldrar var aktiva nazister under andra världskriget och han har själv inte tagit avstånd till det, utan har istället fört en snarlik politik, anpassad för 2000-talet. jävla scumbag. österrike kommer må så mycket bättre utan dig!

vansbro

häjj. nu ä ja på jöbbe. var ä nathan?

haha


haha okej, nevermind. de (the government) har uppenbarligen inte någon aning om vem jag är. de ville väl bara uppmärksamma folk på att de vet om att det finns datoranvändare i mellanöstern.

riktad reklam?!


alltså whaaa? det där google-annonsen är obehaglig på så många olika plan.

another one bites the dust...



shit... jörg haider dog imorse i en bilolycka. det obehagliga i detta, förutom att det är en tragedi för familjen såklart, är att jag på något vis känner mig lite nöjd med att högerflanken i österrike får sig en sån törn... min första tanke är ju att det inte kommer gå så bra för hans parti FPÖ i den närmaste framtiden. en högerregering känns ju uteslutet, de kommer ju inte kunna återhämta sig efter detta... fast å andra sidan är det kanske precis det som kommer hända.

och anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är ju att jag ska jobba idag, 9-16. förhoppningsvis får nathan också ett tidigt pass så kan vi sitta tillsammans och tramsa. de dagarna går alltid snabbast.