torsdag, februari 21, 2008

village of hasselhoff



kvällen innan tentan, känner mig lite smått melankolisk. har unnat mig micromiddag från ica på torget; bacon- och broccolipaj. det ser inte ut som bacon. nisse är antagligen ute och tentaölar! lucky bastard.

plugglunch

fan, jag lyckades åstadkomma en värdelös pastalunch med en jätteledsen spenatsås. jag såg liksom fram emot att äta spenat, efter skräpmat fyra av fem dagar (söndag: pizza, måndag: laxpasta, tisdag: pizza, onsdag: hamburgare från max). fan spenat är ju rätt dyrt.

nu har jag och joel iaf bestämt tid och plats för vår pluggdejt ikväll, jag har stora förhoppningar om att det blir effektivt och givande! nu återgår jag till att gråta över heliga birgitta och stavkyrkobyggande i uppland under senmedeltiden.

skärpning

men för i helvete. nu måste jag läsa in det sista inför morgondagens omtenta. sen ringer jag joel så att vi kan stämma av.

gossip girl får godkänt



jag har slutat vara envis och lagt ner garden för nya hypade tv-serier, insåg väl nånstans att de blir sjukt populära av en anledning. nästa i raden är gossip girl, tänker inte sparka bakut och våga vägra titta på det, utan jag gjorde det motsatta och tankade hela första säsongen istället. hittills är jag otroligt nöjd, har blivit helt fast. gossip girl fyller helt klart tomrummet som sex and the city lämnade efter sig när det sista avsnittet var slut.

ute i bloggrymden

jag tror att jag har bestämt mig för att överge min myspace-blogg, p.g.a. många olika anledningar. givetvis börjar jag fixa med en ny blogg dagen innan min stora omtenta, detta ska dock inte behandlas nu och här utan endast i mitt huvud. snart kanske jag lägger ut länkar på riktigt, får se om någon läser detta någonsin.