lördag, februari 21, 2009

why do you sit here looking like an envelope without any address on it?

(bild från eyeline-imagery)

annars då? sitter hemma själv på en lördagkväll, har inga som helst problem med det. det är fest i huset, nånstans uppifrån dånar latinorytmer *ompa-ompa ompa-ompa*. "härligt att det inte bara bor svennar här", tänkte jag först, men insåg direkt att latinorytmer inte lovar någonting om grannens ursprung ifråga. att helt provocerat börja lyssna på reggaeton kan vara bland det svennigaste som finns. min vän ellen, a.k.a. "la gringa" är ursäktad - hon har faktiskt bott i karibien.

och en annan var ju tydligen "fullkomligt gorgeous" igår. alltså jag säger såhär; jag må vara extremt lättirriterad, men om det är något som är lättare än att göra mig på dåligt humör, så är det att göra mig på gott humör.

tangerine dreamjag fick förresten ett sånt himla fint rouge från shiseido av min mamma häromdan. det heter tangerine och är *ahhsumm*, verkligen en match made in heaven. det verkar vara en produkt som har utgått från sortimentet, vilket suger eftersom att det liksom finns ett garanterat slut på den här kärlekssagan. håller på och blir sådär fjantig att jag inte ens vill använda det för att det inte ska ta slut, haha.

YSL S/S 2009 RTWoch så lite mer mariacarla på det. you dig?*i dig*

happy böösday!idag fyller if you're into it 1 år! *wööö*

det tänkte jag fira med en utlottning av en supersöt goodiebag värd 800 kr, sponsrad av l'oreal! *skoja* haha. fy fan. ville spy på mig själv medans jag skrev. jag tänker inte fira. ville bara säga att jag har bloggat i ett år nu. det är kul.