fredag, juli 11, 2008

folk


de här tre killarna (de två längst till vänster är tvillingar) blev arresterade i wisconsin för att ha försökt ha sex med ett lik. de gick in på en kyrkogård utrustade med kofot, några spadar och KONDOMER. jag fattar inte. jag undrar hur de tänker. "man måste skydda sig"? äh jag orkar inte. måste åka iväg nu.

durrutti columnikväll blir nog en fin kväll! jag & nisse ska käka middag hos hans föräldrar så jag ska strax åka iväg till lidingö, den sköna gröna ön, hahah. sen styr vi vår kos in till stan för att sluta upp med nathan, siri, claes, max och joel för att dra till spyan som håller i it's only noise, nån slags factory records-klubb. om förhållandena är de rätta kommer jag dansa mig svettig ikväll.

modevetenskap

nu har jag varit på arbetsförmedlingen och styrt upp lite. noterade även att jag blev antagen till modevetenskap på stockholms universitet, fattar inte riktigt varför jag sökte dit. det är bara en halv termin och jag vill inte sitta och svettas i universitetets glåmiga lokaler tillsammans med fashiontöntar som klär upp sig till uppropet.

tror att jag kommer tacka nej. jag har verkligen ingen lust. men det vore jobbigt om jag ändrar mig!

eleanor rigby


father mackenzieidag känner jag mig handlingskraftig så jag ska till arbetsförmedlingen. wish me luck!