måndag, juni 23, 2008

crossdressing


knark

det var fint häng idag. var hemma hos nathan och kokade pasta som blev väldigt al dente... sen behövde max nya skor så vi gick till ETC för att det var så nära, han valde ett par fina vita sneakers. tidlöst. jag älskar vita tygsneakers.



det lutar förresten allt mer åt att vi åker till emmaboda iår. max spelar där med sitt band boris och the jeltsins och jag skulle nog vilja avsluta mina festivalminnen med något städat och mysigt med gummistövlar och liggunderlag och ordentlig mat. om nu det överhuvudtaget är möjligt på festival... jag känner mig egentligen för gammal. men jag vill inte känna mig för gammal för nåt annat än leksaker och dräggfylla när jag är 21 år.

sjuk grej förresten... nisse berättade att han hade rotat runt i proppskåpet idag för att hitta nåt litet verktyg han trodde att han hade lagt där. han hittade inga verktyg, istället fanns där en pipa. den måste ha tillhört någon av de förra hyresgästerna. och det kan inte ha varit en vanlig oskyldig farfarspipa heller, för vem fan gömmer undan en sån i proppskåpet? haha.


där är den. den luktar gubbrumpa.

idag

- har jag fått näsblod för första gången i mitt liv! stod och sminkade mig i badrummet och plötsligt ba, dropp dropp dropp... ner i handfatet. men det var inget farligt. kan stryka det från listan!

- ska jag träffa nathan och fika på ritorno.

ok hejdå.