onsdag, juni 04, 2008

glöm ej!

du + jag + landet ikväll = SANT! boris och the jeltsins spelar kl. 20:00. puss!

neighborhood ringnästa gång jag köper något på internet ska jag köpa den här.

ett litet brev på posten

igår när jag och nisse kom hem från nathans mottagning låg ett vadderat kuvert i postfacket, det var mitt paket från my lavaliere! allt var så fint förpackat med silkespapper och bokmärken med änglar på och hon hade lagt i ett par extra örhängen som en bonus. så himla fint.

grattis!

hej. bloggen är på stadig tillbakagång, ingen tittar in här längre och knappt gör jag det själv heller. fast jo. igår var det iallafall big graduation bash hela dagen, massa studenter skulle gratuleras, kramas och supas ned. jag åkte kulturflak och dansade till mauro scocco, beach boys, paradisio och tant strul. här kommer lite bilder. jag inleder med augustus och castrocigarren:

och så avslutar jag med en videosnutt från när "bailando" spelades för andra gången, haha, men studentyran strålar oförtrutet:john verkar vara extra glad och drar miranda med sig i fallet. haha. fast nu när jag tittar extra noga ser det ut som om det är någon som knuffar john? efter fallet verkar dansen komma av sig litegrann, hahah, ah well, det var en strålande dag och jag måste bara än en gång säga hur stolt och glad jag är och hur fint det var att se er i vita mössor med era tårögda mammor och pappor.

grattis allihopa!