fredag, mars 20, 2009

patrask

alltså, så ska det låta är ju så jävla äckligt att jag vill spy.

also, snart kommer jag antagligen skriva mitt reviderade hatmanifest mot lattemammorna och deras äckliga barn. må de bränna tungan på mitt vidbrända kaffe.nej, jag skojade. jag kommer inte sabba deras kaffe. men jag tänker fan inte le alldeles saligt åt deras barn. jag har gjort det till en grej liksom, att vägra le mot främmande barn, vars föräldrar beter sig som lobotomerade åsnor. för visst är det så? alla lattemammor skannar liksom människors ansikten i jakt på *saliga leenden*, de förväntar sig liksom att alla som ser deras avkomma ska smälta ihop till en liten mosig klutt av kärlek och längtan och tindra och william och baby-yoga. jag kan faktiskt inte bry mig mindre om präktiga mammor ur den övre medelklassen och deras översafe:ade barn. barnen får ju typ inte ens VIDRÖRA golvet utan att mamman ska vara där och torka fingrar. WHY? BARN ÄR SKITIGA OCH LITE ÄCKLIGA. FATTA, DITT JÄVLA SPÅN.

men fy fan vad jag hatar den där skannande lattemamma-blicken. den gör mig illamående. hon utgår ifrån att alla unga kvinnor ska börja gulla med deras bebis. jag KLARAR INTE AV DET.

alltså NEJ, din unge är inte det vackraste jag någonsin sett,

och NEJ, du är inte en bättre förälder bara för att du destillerar allt vatten som din unge dricker,

och NEJ, det är inte gulligt att ditt barn har samma märke på sina kläder som du,

och NEJ, jag pallar inte ge ditt barn sockerfri drickchoklad,

och NEJ, vi har inget desinfektionsmedel för nappflaskor,

och NEJ, din unge får inte min biologiska klocka att ticka snabbare.

vet du vad som får min biologiska klocka att ticka snabbare? väluppfostrade barn som inte skriker, slår sina mammor och som inte bryter ihop om de får höra ett "nej".

haha gud, jag måste lägga mig. insåg just att jag precis har författat ett perfekt hatmanifest mot lattemammor. my work here is done.

hej hej finingmasha har botaniserat bland utbudet av skor från maison martin margiela på ebay, jag blev nyfiken och gjorde detsamma. dog lite när jag såg ovan illustrerade par. utropspriset är $199, det är fan 1600 kr. så jävla värt!!!

de finns också i en helt sjukt fin silverfinish, det ser ut som illa putsat bordssilver!jamen godnatt och sådär.

ass
06:35

Kaffe och Opera

Madre mia... Nu är jag på väg hem efter en arbetsdag på 4 timmar, men som kändes som så otroligt mkt längre. Invigningar av shoppinggallerior i välbärgade Stockholmsförorter är fan inte att leka med. Inte ens om det är helgen innan löning. Sitter och vaggar i takt med tunnelbanetågets rörelser, jag är precis sådär lagom mjuk i musklerna som man blir efter en flaska iskall Corona på tom mage. Jag gillar verkligen det där, det som kommer innan berusning. The buzz. Hihi. Gud jag vill inte ens tänka på hur full jag kommer bli i helgen. Jag blir bakfull bara av SKRIVA det...

Och förresten, ett tips till alla som surfar i mobilen (vilket är precis det jag gör nu): tanka Opera istället för att använda mobilens interna webbläsare. Det går så sjukt mkt snabbare!

Puss!