onsdag, maj 14, 2008

en till!haha, allvarligt talat! nu ska joaquin phoenix OCKSÅ göra en skiva... när ska de sluta "spränga gränser"?

mat

alltså PERKELE vilken god tomatsoppa jag gjorde! umm, yumm!

hahahahahden ser ju ut som gollum!

CUTEaaaah! fy vad söt! den nyser typ 16 gånger i sträck! haha ååååh. leleh bjööörn.

skratta eller gråta?nu finns de här marc jacobs-bootsen i min storlek igen, det verkar vara någon som returnerat dem. fan, de har funnits på rea i säkert ett halvår och 1600 kr känns inte så jävla farligt nu, när jag övervägt att köpa dem för mer pengar, i en större storlek. faaaan. det är så jävla fånigt egentligen, att jag suktar efter sånt här när det är helt omöjligt för mig att ha råd.

hmpf. nu ska jag laga tomatsoppa och sen sätta mig framför teven och sura.

miu miukul att leta efter skor man aldrig kommer köpa. buhu. fan vad många gånger jag har suttit och stirrat på de här, de är så jävla fina. lädret är så välbehandlat att det nästan ser ut som en riktig blomma. kanske kanske kanske att jag försöker slå till om de finns kvar på rean... as if.

bort

nu tar jag bort mitt blandband, för ingen verkar lyssna på det och då behöver det inte ligga där och skräpa. trist ju.

alice doesn't live here anymoresåg nyss martin scorseses alice doesn't live here anymore, fy fan vilken härlig film. alla kalla vrår och mörka skrymslen i min själ är helt fyllda av värme. åh. meningen med livet är människor man älskar.

mer skunknostalgi

hihi, titta här vad jag hittade! jag brukade fylla i massa såna här och lägga upp i min skunkdagbok. fan, jag var mycket bättre på att blogga då. nu känns det så stelt och kontrollerat, som en tidning nästan. då brydde jag mig inte om ifall ingen fattade vad jag skrev. oh well. here goes:

FOUR JOBS YOU'VE HAD IN YOUR LIFE
1. tidningsutdelare i mitt kvarter
2. vårdbiträde på ett ålderdomshem i kista
3. dagisfröken i mitt kvarter
4. frukostvärdinna på grand hôtel

FOUR MOVIES YOU COULD WATCH OVER AND OVER
1. persepolis
2. zoolander
3. kvinnor på gränsen till nervsammanbrott
4. amarcord

FOUR CITIES YOU'VE LIVED IN:
1. stockholm
2. -
3. -
4. -

FOUR TV SHOWS YOU LOVE TO WATCH
1. seinfeld
2. x-files
3. SATC
4. curb your enthusiasm

FOUR PLACES ABROAD YOU'VE BEEN TO:
1. barcelona
2. berlin
3. s:t petersburg + novgorod
4. "grekland '98"

FOUR PLACES I'D RATHER BE RIGHT NOW:
1. i duschen
2. på landet
3. i någons kram
4. på en cykel

haha, jag har knappt ändrat på nånting. jag är samma person som jag var för två år sen, då inlägget med de här frågorna skrevs... jesus.haha. vilken kul tjej jag var förr:
"ikväll har min klass sin studentskiva på mango bar, jag vet inte riktigt vad jag ska vara; peppad eller oroad. jag vill verkligen inte bli utsatt för lambo och skämma ut mig inför mig själv, och pappa också för den delen. den som först ropar "annahita på bordet" har därmed befäst sin illvilja i evigheten och förtjänar prygel. jag hatar lambo och alla som idkar det."
också saxat från min gamla skunk.

retrospekt

från den tiden då jag brukade ta bilder på mig själv och lägga upp dem på skunk. ah. skunk.

he-hey

asså ok, jag skrev en kommentar hos superbloggarbruden kenza för typ 40 min sen och lika många människor har hittat hit. hej alla små sötflickor! får se hur många av er som stannar kvar. har inte direkt några softa brun-utan-sol-tips eller nya fynd från gina tricot att visa upp, så jag kommer antagligen bara att göra er besvikna. men hej iallafall!

x-philezPEPPEN!