onsdag, april 09, 2008

mera glass


nu har jag provat baked alaska också, max köpte med sig den och sitter nu på golvet med nisse och spelar NHL. glassen var grym, men det är ändå lite trist att den var helvit; vaniljglass, vit choklad och marshmallows. passar på bröllop men inte i vår bachelor pad!

sen blir det pizza till middag och så ringde cajsa precis och bad mig komma över och hjälpa henne att bli av med alla tårtor som NK bageri dumpade på henne efter första arbetsdagen. haha. jag ska göra som mamma har sagt; "passa på att äta osunt nu, för efter 30 straffar sig allt".

besök


igår fick jag besök av pappa och mina bröder. den lille har lärt sig mitt namn nu, han tar god tid på sig men han kan! försökte förgäves ta en tydlig bild på honom, men han är som teflon på kameralinsen; inget fastnar.. hemskt göllig är han ändå!

sen käkade vi ben & jerry's bohemian raspberry, den var verkligen precis så god som jag hade hoppats på! hallon och choklad är bästa vänner. nästa gång ska jag testa chunky monkey; och faktum är att de inte bara har lanserat en gammal glass som ny, utan den togs faktiskt bort ur sortimentet för att sen återinföras efter högljudda protester. phew! nu kan jag återgå till att hjärnlöst dyrka ben och jerry.