tisdag, november 18, 2008

vasäjeru?

HAHA ÅH! man borde kunna ladda ner MIG på pirate bay, jag är fan hilarious! det var nyss en kvinna som ringde och ville ha numret till VIS:s huvudkontor i gävle, VIS är alltså Vuxendöva I Sverige. men jag kunde för allt i världen inte höra vad hon sa! jag ba "va? ursäkta? asså jag är väldigt eftermiddagströg just nu så jag hör tyvärr inte vad du säger... vuxen.. VA? asså gu förlåt, jag hör dig verkligen inte" och så ville hon liksom ha numret till ett förbund för döva!! HAHAHAHAHHAH!!

fast nu när jag tänker på det... så kanske det inte var så himla roligt ändå. hon kanske trodde att jag drev med henne. precis som i seinfeldavsnittet "the secret code", när jerrys ben somnar när han sitter i ett möte med en enbent man som eventuellt ska ge honom ett jobb, och så haltar han omkring och försöker "väcka" sitt ben och den enbente får intrycket av att han blir driven med. så jädra jobbit.

silverman schmilvermanjag har egentligen aldrig riktigt förstått vad som är roligt med sarah silverman. jag, vars smak ofta stämmer mycket väl överens med t.ex. fredrik strage, kände inte alls igen mig i när han skrev nån artikel där han hyllade henne och skrev nånting om att hon "blew his funny fuse", som i south park-avsnittet ni vet. jag skulle ÄLSKA att vara ett fan av sarah silverman, kvinnlig komiker extraordinaire liksom (som dessutom blir rik som fucking bergakungen på kuppen), men she just doesn't do it for me. det är så låg klass på det på nåt sätt. hon är bara sjukt grov, vilket är synd, för det känns som om hon försöker kompensera sitt kön genom att vara grövre än alla sina manliga kollegor. de flesta har liksom redan övergett sex-och-bajs-humorn. men inte silverman, hon klamrar sig fast. plz sarah silverman, grow up så att du kan bli ett strålande exempel på att tjejer också är roliga! nu finns ju bara typ babben larsson... och hon är inte det bästa exemplet, av flera anledningar. plus att gotlänningar inte räknas i det här sammanhanget.

fast ändå... har läst lite på bloggar om henne och visst stör det mig att killar skriver saker som "i'd hit it" och "rawr", men samtidigt är det kul att läsa att folk faktiskt tycker att hon är het, trots att hon gör sitt allra yttersta för att inte vara sexig. jag vet inte. är det ett steg i rätt riktning? att vinna pojkars hjärtan trots att man inte är traditionellt paketerad?

ni då? any thoughts? jag vill hitta fler roliga kvinnor, alltså inte kompisar och sånt, utan roliga kvinnor man kan ladda ner på pirate bay!

en sån här åt jag till lunch:it did NOT sit well, mina damer och herrar. it did _NOT_ sit well. >___<

"prestationsångest"

nu fick jag faktiskt lite prestationsångest. filmfestivalens volontärchef mailade precis instruktioner inför morgondagens grand opening på nordic light hotel, det är hur mycket som helst att hålla reda på och klädkoden är minst sagt besvärlig:
"At the Gala 19/11 and the price ceremony 29/11 we want you to look good (as you always do) and that you wear all black. So NO festival t-shirt! Wear a black shirt, top, dress, suit or something that you feel good in and that looks good enough for a gala party but also so you will be able to work in it and not too sexy!!!"
haha gud, jag har ingen aning om vad fan det är som gäller. ska man vara festklädd eller ska man vara "professionell", så att gästerna inte misstar en för en annan gäst, eller ska man satsa på bekvämt? åå jag hajar ingenting.

marniåh, jag blev så himla sugen på den här marnikoftan. den är så ordentlig och redig och säkert mycket varm! 100% lammull! *gåshud* men det kommer aldrig hända. det kommer aldrig hända.

dagens rubrik

"sabotage mot tipspromenad"
i for one är glad att jag inte bor i finspång. läs mer om denna chockerande händelse här.

yankee candlepå tal om jul! jag ska SÅ köpa ett yankee candle i år, en medium jar kanske räcker. spillerill att det är ett doftljus för 200 kr. de är fan värda det. kommer sitta med trynet i burken hela julhelgen.

julschemat är redan uppe...

nu skrev jag upp mig på ett pass på juldagen. kl. 09-17 på rätt skön OB-ersättning. kan väl funka..?

18:e nov

wow. gårdagen kändes helt surrealistisk. jag visste inte om man på något sätt skulle högtidlighålla det, fira henne litegrann, vara glad för det man fick och inte sörja det som aldrig blev, eller om man skulle ägna den åt eftertanke och minnen. det blev lite av ingenting. jag gick och tände ljus vid bron och satt där i säkert en timme och tittade ut över vattnet, på de flådiga nybyggena där på andra sidan. det kom fram en kvinna med två hundar, frågar hur läget var, jag sa att det var bra tack. hon nöjde sig inte riktigt med den förklaringen. ville prompt veta varför jag satt där. jag förklarade. hon gick ändå inte iväg. hennes hundar satte sig bredvid mig, det var en fin känsla. det kändes som om de ville trösta mig litegrann, fast jag inte grät och antagligen inte ens verkade ledsen. men de satte sig på var sin sida om mig och tittade ut mot samma håll som jag, jag blev så rörd. de hette tydligen tindra och nova, och då var det inte så kul längre. när hundnamn och hippa barnnamn blir alldeles för lika är det dags att se upp.