onsdag, juli 30, 2008

moby dickjag vet inte vad som hände men detta är skivan jag lyssnar på nu. jag antar att en vecka med pappa sätter sina spår. hihi.

ps. är det förresten någon mer än jag som har tänkt på att kate hudson ser ut som robert plant? och det är inte håret.

överbefälhavare

hur har det kunnat undgå mig att ÖB finns i vällingby centrum?! jag följde upp ett tips från hampus om att det fanns ett fint tält där för 350 kr, så jag åkte dit och hittade ett annat, helt okej tält, för 99 kr!

jag köpte även:

- 4 paket våtservetter
- 3 rullar mentos (fruktsmak, det enda rätta)
- chips
- plastmuggar
- päronjuice
- äppeljuice
- resorb
- öronproppar

fast nu kom jag på att jag glömde köpa CDR-skivorna. fan. fan fan. måste jag åka tillbaka? kan undersöka läget i vårt egna centrum, det lär ju finnas NÅNSTANS.

var inte rädd för mig


glömde nämna två fina saker som hände igår;

1. thomas köpte solglasögon och byxor till mig! så fint. han är den enda som gör sånt. byxorna är grymma, jag är så glad över dem. brillorna är... hehe, speciella. det är såna där cat eyes, med strass. hihi. tack babe, jag blir så glad. byxorna åker med till emmaboda.

2. jag hittade ett SL-kort som går ut den 15:e aug! balansen i universum jämnar ut sig! jag har förlorat mitt egna kort två gånger förut och nu är det min tur att hitta någon annans... stod inget namn eller nåt. eller jo. nu står det ett namn. mitt.

mamma mailade den där bilden imorse, från ett av eskils mindre lyckade photoshoots. jag undrar hur han lyckades åstadkomma den minen.

feed me

fan, vårt kylskåp är en tragisk syn. det är lika bra att den är tom om vi är borta över helgen, men jag är hungrig NU och är inte sugen på knäckebröd med krossade tomater som pålägg.

me and you, dancing in the street

jag håller på att knåpa ihop några blandskivor till bilen nu ju, men det är helt blankt i skallen. det enda jag har kommit på hittills är:

dancing in the street - mick jagger & david bowie
panic - the smiths
pusherman - curtis mayfield
ibland gör man rätt ibland gör man fel - markus krunegård
jag är en vampyr - krunkus markegård

hjelp mei.

fak jo

bilder från igår, vid fredhälls klippor och i vasaparken med öl:

cajsingen läser om angelina.

enda bilden påemelie från stranden? fattar inte. haha.

min thomas. min fina thomas.

haha. en äkta "dude".

la cerveza mas fina.

yours truly. sjunger. in i flaskan.

cajsa.

emelie. och cajsas syrenlila hoj i bakgrunden.

emelies fina skor med pom-pom-tofsar.

rosa nagellack och skumpa! :D

hehe. lite rejvigt.

emelies nya acne-jeans gick sönder efter en månad. :(

thomas hämtade sin dator. sjukt uppstyrt med dator på parkhäng.

la clara.

haha.

emelie röker.

thomas röker. mycket rökbilder här alltså.

ah okej. det där är jag då.

och det där, det är jennifer!

thomas & nisse baby.

honey

oink. jag kan inte sova... jag kan sällan sova ordentligt om jag somnat med några öl i blodet, vaknar igen efter 3-4 timmar. nåväl, jag har egentligen saker att göra så I might aswell get to it!

imorgon åker vi till emmaboda! förut var jag lite nojig och orolig och kanske inte ens peppad, för det låg mer problem framför oss än bara förväntan, men nu verkar problemen vara lösa och har nu lämnat plats för peppen. jag ska till rusta idag och köpa tält och sovsäckar till mig och nisse, och CDR-skivor så att jag kan bränna några blandskivor till bilen. joels pappa var snäll och storsint och lånade ut sin bil till oss så imorgon bitti kör vi söderut med vinden i håret!