lördag, november 08, 2008

åh uppsala


Ok. Uppsalaäventyret varade inte så länge. Sista tåget tillbaka till Sthlm går vid 23, det sitter jag på nu. Nisse stannade kvar. Är ungefär lika peppad som bilden antyder, men om 45 min slutar Nathan så då vänder kvällens kurva uppåt igen. Jag är bara så besviken på SL som tvingar mig att välja mellan umgänge och sund dygnsrytm. Jag känner med alla uppsalabor som måste betala hundratals kronor för taxiresor om de råkat leva över SLs tidtabeller. Hörde ikväll att 600 kr är det absolut billigaste som existerar. Vad hände med Mälardalens gemenskap?

zvezda

ja. här sitter jag med blåglittrigt nagellack som heter rodeo fanatic. jag kopplar och sms:ar och säger "tack och hej" och önskar folk en bra lördag, samtidigt som jag känner hur det hugger till av ilska varje gång det ringer. jag kan för allt i världen inte styra mitt humör på rätt köl. jag försökte till och med titta på snyggbilder, och satt och obsessade över ögonbryn ett tag.men det funkade inte. sarah palin-giffen höll mig road i några minuter, sen var jag sådär orimligt arg igen. jag är så jävla PISSED, vaknade på fel jävla sida av den där jävla sängen. det känns som att någon sitter och hugger mig med glasbitar i tinningen, att nerverna sipprar fram genom huden och för varje samtal som kommer in blir jag mer och mer övertygad om att jag snart kommer förstöra någon annans dag också. jag hade verkligen hoppats på att brooke shields ögonbryn skulle rädda min dag.

och jag som ska åka till uppsala på en inflyttningsfest hos folk jag inte känner. man ska gärna vara på gott humör när man ska hänga hos främlingar i en annan stad. det är inte direkt som att man bara kan ta tuben hem om man inte känner för att umgås. fan. hoppas nisse har köpt ordentligt med vin.

sultry sarahalltså. haha. ja. det går ju inte att förneka. palin är HOTT STUFF. hittade den där giffen i mashas skunkdagbok, hon skrev "hypnotiserande, eller hur?" och jag är beredd att hålla med.

%!!&"#¤/(#"&!

okej. vilken JÄVLA skitmorgon. det började med att jag tappade ut hela min jävla matlåda på köksgolvet två minuter innan jag skulle gå. skrek och svor som en jävla idiot. var tvungen att byta kläder, och min nya supertunna scarf som inte går att tvätta blev helt SOILED av tomatsås.

sen fortsatte det med att tåget var försenat. för att krydda det lite extra så satt det ett jävla gäng fulla äckelbrudar och skrek och stojade och pratade STRUNT. de sänkte mitt redan fittiga morgonhumör ytterligare genom att börja prata med mig, och när jag signalerade att jag inte var på humör för att småprata med fulla kickersbrudar som undrar hur gammal jag är så himlade med ögonen och ba "men ursäkta MIG, ers höghet" och sen tittade de på varandra och mimade ordet "bitch" ljudlöst. hade hade lust att slita ut struphuvudet på henne och piska hennes ansikte med det tills hon fattar att man fan inte äger tunnelbanan och alla som sitter däri bara för att man har störst bröst i klassen.

hela världen luktar fan röv idag.