torsdag, maj 01, 2008

min sista studentskiva

imorgon ska jag på studentskivan som hålls av norra reals kulturklass (den jag själv gick i en gång). jag förutspår ett royal madness, då kalaset går av stapeln på sunk-meckat viper room som är känt för sina äckligt låga priser. jag hade tänkt ha på mig en ceriserosa cocktailkjol med svarta prickar (tänk mimmi pigg), en svart top och ceriserosa läppstift, men vid närmare eftertanke så ska jag nog vara förståndig och skippa läppstiftet. det kommer se ut som om jag har utslag efter två timmar inne på det där stället. nåja. jag kommer iallafall vara sugen på en riktig blecka efter tentan.

LET'S GET LOADED Y'ALL!

puss och godnatt!

en bra dag i höstassåhär glad och peppig var jag en dag i september när jag, hampus, shabane och hugo träffades och fikade på tössebageriet. jag känner igen mig själv nu, för det är precis sånt här jag gör innan viktiga tentor; jag bläddrar bakåt i mina gamla bloggar. men har jag lyckats bli godkänd förr, trots att jag gjort såhär, kan jag lyckas igen.

kids in the hall

haha, minns ni den här? SÅ JÄVLA BRA."he doesn't know it yet, but he's balding... spiritually."

ryck upp dig

här är lite bilder från idag. jag ska börja ta med min digitalkamera lite oftare, mobilkameran är för det mesta ett skämt.

det växer i hässelby.

cajsa på medis.

mitt marsch-sällskap, nathan & siri. världens finaste människor. både tillsammans och var för sig.

the colour of love.
där ska vi bo!

min lillebror bar rött dagen till ära.

det var strålande väder och mitt hjärta bankade extra hårt idag av någon anledning. kanske för att jag har pluggat in massa om arbetarrörelsens födelse eftersom jag har tenta om 1800-talskonst imorgon. dagen gick så jävla snabbt bara. helt plötsligt fanns inte en enda röd fana inom synhåll, vi strosade omkring på östermalm med yoghurtglass i handen och pratade om österrikes brottsregister.

jag måste rycka upp mig och skriva mer och oftare här. jag bläddrade i min gamla myspace-blogg och det är verkligen kul att läsa, jag skriver faktiskt mycket för min egen skull. ibland får jag mig själv att börja skratta, när jag minns gamla anekdoter som jag klottrat ner någon kväll då jag egentligen borde tryckt ner näsa i min kurslitteratur...
"underliga ljud hörs från vardagsrummet. mamma verkar prata i telefon med någon, hon vill inte att jag ska höra vad hon säger för hon viskar, nästan väser. blir såklart nyfiken på vad det gäller, men jag lyckas inte uttyda ett ord. inser plötsligt att det är gollum som pratar. mindes nu att hon sa att hon skulle se sagan om ringen."
haha. och jag trodde verkligen att det var mamma som pratade, tills jag hörde frasen "master trusts us, my precious" uttalas.

annars är det mycket sånt här just nu:d.v.s. edvard munch och andra stora nordiska konstnärer.

arbetare i alla länderALLIANSEN SKA BRINNA