fredag, juni 27, 2008

señor


Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruiz y Picasso.

din vännazio

skoj! nath kommer vara med i P1 om en kvart, i ett program om kajsa grytt! hihi.

oil faced cow


jag vet att det är fånigt att besväras av sånt här men det blir nästan ännu mer besvärligt för att jag inte "borde" besväras av det. när ska jag sluta vara så glansig i ansiktet? det är inte kul att se svettig ut på alla bilder. just den här är tagen av cajsas vän elin, vars kamera har varit extra obarmhärtig. om det nu finns grader av obarmhärtighet. och om man ens kan prata om obarmhärtighet när det handlar om fet hy.

note to self: you have a petty mind. embrace it.

den här dagen

jag glömde nämna det viktigaste som har hänt på väldigt väldigt länge. det har fötts ett barn idag. siri och hennes sebastian har satt en liten sommarknodd till världen och jag blev så jävla glad när jag fick veta om graviditeten för, ja, ett halvår sen kanske det var? ännu finare och varmare var känslan när jag fick nathans sms i förmiddags, bebisen har kommit och det är en liten pöjk. det är verkligen ett av de bästa beskeden jag har fått på så himla länge. den lille kommer få så otroligt mycket kärlek i sitt liv, han kommer ha 100 människor som älskar honom som om han vore deras egen.barn är viktigt och stort. kanske det allra viktigaste och största som finns.

i wish

en kväll steg jag av några stationer för tidigt och promenerade hem. plockade rosor från en buske vid slottet. de höll ett dygn i fångenskap.


i onsdags var jag med sötemelie, vi kollade in rean. hon hittade ett par fantastiska skossingar. och en kjol. fast till ordinarie pris. vi fikade också, på espresso house. jag åt en kyckling- och fetaostbagel. det kändes lite konstigt i magen efteråt.

på pub har de ett lite annorlunda inredningstänk. de dekorerar med vita statyer av hårlösa soffpotatisar och nakna jättebebisar.och igår kväll genom tunnelbanefönstret såg jag ett moln som såg ut som ett ansikte, eller ett ufo, beroende på hur man ser det.


puss hej.