lördag, januari 24, 2009

etsy ftw!

jag somnade nån gång på eftermiddan i mitt bakisdelirium, vaknade igen för typ en timme sen... känns ju typ asbra.. N-E-WAYZ, jag har browsat etsy efter saker jag kan bränna mina dollarz på, här är ett urval som jag finner mycket intressant!

det bästa med etsy är att det är handgjort av vanligt folk och små designers. det betyder två saker:

1) det är tillverkat under drägliga förhållanden. 2) det är själfullt. och då menar jag alltså den diametrala motsatsen till polyestermaffian från high street-affärerna. det är viktigt att promota sånt här i tider där H&M och gina tricot gör alla tjejer till karaktärslösa kloner på bekostnad av den tredje världen.

det är liiiite, men bara pyttelite tråkigt, att man måste signa upp sig för ett eget konto. är generellt inte ett fan av sånt. men etsy är definitivt värt det. gör det här. om du klickar på just den där länken ska något kul hända på mitt etsykonto, är dock inte helt på det klara med vad det är. haha. men klicka där ändå!

70% rea hehemeadham kirchhoff for topshop, loves it!

EVERYDAY I'M HUSTLIN


vinden slår mot våra rutor högt uppe i luften, det blåser hårt i västerort inatt. nisse sover och jag tog taxi hem efter en fucking fantastisk kväll i all sin anspråkslöshet. anspråkslöshet, det är nog min ledstjärna. det kan bara bli bra så länge man festar under anspråkslöshetens stjärna (fattar inte att jag kunde stava det där rätt i denna stund). skojar inte. ja. det började med middag hos cajsa och sen sjögräs och sen marie laveau och sen donken. sen kallade nån mig för "hottie" på facebook och så har jag köpt nya skor...

det var en bra dag idag. puss.