söndag, december 21, 2008

jag är lite kär i mos deffan, jag måste se cadillac records. om inte för att världens krämigaste beyoncé spelar etta james, så för att min semi-celebrity-crush mos def spelar chuck berry. titta bara på bilden ovan. dör lite.

burn after readingjag såg burn after reading nyss, den var väldigt kul! brad pitts karriär skulle definitivt tjäna på att han satsar på fler roller som liknar chad feldheimer. puckad, blåögd och högljudd. jag kunde inte göra något annat än att älska honom, haha, så himla liten, naiv och utan streetsmarts. john malkovich var briljant som vanligt, fullständigt rasande genom hela filmen, ja, helt sjövild var han, med den där bultande ådran i pannan.

ah. men ja. se den! brad pitt var kul. jag tycker att det är så himla härligt när de stora elefanterna i hollywood kostar på sig att liksom venture utanför redan intrampade spår och vågar vara pinsamma. det blir ofta jävligt bra!

EL SPOTIFY GRANDE

haha. gud vad alla bönar och ber om spotify-invites. jag är också en sån. jag vill jättejättegärna ha spotify. men ingen kommer ge mig en invite så jag får väl vänta tills de släpper besten lös. här är en snubbe som är snäppet mer desperat än jag:

i'm natures mosquito


jag är totally hooked on the richman nu! åh, jag älskar den här mannen. han är morrisseys raka motsats, haha. jag lägger upp ett urval av jonathan richmans bästa i min lilla mp3-spelare i högerspalten snart! han är för jävla fin för att missa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
uppdatering: ok, nu har jag lagt till tre låtar som är så fina att jag vill gråta:

1. "everyday clothes" från jonathan richman
2. "not just a 'plus one' on the guest list anymore" från surrender to jonathan
3. "her mystery not of high heels and eyeshadow" från her mystery not of high heels and eyeshadow

lyssna här:

är det inte perfekt så får det vara


jag satt och bläddrade i min last.fm-statistik och upptäckte att den mest spelade artisten de senaste 6 månaderna är [unknown]. PSYKBRYT. jag lägger ner så himla mycket tid på att hålla min statistik flawless, inga jävla döda taggar, felstavningar eller brutna länkar. jag vill att det ska vara perfekt. men så har några skivor plötsligt förlorat all sin info i windows media player, utan att jag har märkt nåt, och så har jag tydligen lyssnat på fucking [unknown] i ett jävla halvår. jag kan inte beskriva hur jävla irriterad jag blir.

jag har 150 låtar som heter [unknown], totalt 5,4 timmar musik som jag nu måste gå igenom. och 32 låtar av dessa har jag också råkat döpa till "Police and thieves". jag skulle ändra namnet på EN låt, men lyckades glömma att jag hade markerat TRETTIOTVÅ. ååhhhhh. PSYKBRYT.