tisdag, januari 20, 2009

stravinsky


jag ska börja på en 12 veckor lång teckningskurs i februari! *hjulen i rullning*

white trash? du? eller va? jag? eller vem?

"Så fort jag ser en tatuering eller piercing - oavsett på vem, tänker jag - white trash (räknar inte in örhängen här). Däremot tycker jag navelpiercing på tjejer kan vara sexigt."
källa: flashback.

sökordsanalys

alltid lika intressant:


jag kan passa på att svara på några av de uppenbara frågorna.

till dig som har sökt på "if you re into it vad betyder det på svenska": det betyder ungefär "om du gillar det", "om du är med på det" eller liknande.

till dig som har sökt på "vad r ett serviceyrke": det är helt enkelt ett yrke där man eh, utövar service där kundkontakt är centralt. tänk säljare, hotellpersonal, restaurang & café, hantverkare, telefonister, guider, buss- tåg- och taxiförare, osv.

sen vill jag ställa en egen fråga: varför är folk så jävla dåliga på att googla? hälften av alla de där sökorden säger en sak om dess upphovsman/-kvinna och det är AMATÖR.

jag hatar vårt postombud

men vad fan ska man göra åt det? det är ju vårt postombud. det går inte att börja gå till något annat postombud bl.a. eftersom att just detta är det enda som finns i närheten. därför behöver han inte vara mån om sina kunder, de är TVUNGNA att gå till honom, vare sig de vill eller inte. han kan vara hur jävla bitchig och icke samarbetsvillig som helst. man kommer ändå återvända.

jag var där nyss och skulle posta två grejer som blev sålda på bloppisen. jag skulle köpa två vadderade kuvert, och när jag stod i kassan frågade jag vad de kostade, för säkerhets skull, för att veta att jag har valt rätt kuvert liksom. då fick jag ett torrt "kan du inte kolla upp det själv?" som svar. jag vet att jag har sagt att man måste ha förståelse för att folk inom serviceyrken kan ha en dålig dag, men någon jävla måtta får det ändå vara. jag har bott här i snart ett år och har INTE EN ENDA GÅNG blivit väl bemött på det där jävla stället. kan man inte ringa till posten och klaga, och om tillräckligt många klagar så kan de kanske göra ica till postombud istället? för man måste väl ändå förtjäna sin status som postombud, cashen rullar ju för dem.

inauguration day!

snart ska jag förresten hem till cajsa och kolla på när obama svär presidenteden. jag kommer vara så himla emotional, bäst att skippa mascaran. det är en historisk stund! vi håller tummarna för att han inte blir skjuten idag.

feedback plz

greps av ett outhärdligt begär efter förändring, så istället för att ta till saxen så rörde jag till det lite på bloggens layout. en sak som jag har lite blandade känslor inför är kraniet i kombination med det rosa. det känns lite... jag vet inte... avril lavigne?
lite sådär liksom. amerikansk emobrud.

men jag vet inte. jag ville bara få utlopp för min fäbless för antika anatomiskisser. har länge velat frossa i det på bloggen men har inte riktigt vetat hur, haha. så det rosa kraniet får stå där ett tag.uppdatering: tog bort allt det rosa. nån jäla måtta får dä ändå va.

"I'd rather be a pig than a fascist"jag har precis börjat titta på porco rosso, har inte ens tittat i 15 minuter och är redan så jävla ägd. det här är den bästa filmen jag sett under 2009. haha jag vet att det inte säger så mkt men det jag ville få fram är iallafall att I'M LOVING EVERY MINUTE OF IT!

studio ghibli alltså... not. a. dull. moment.

my little drama