onsdag, augusti 20, 2008

HAHAHAHAH

Två tjejer, ~28 och ~23, sitter och fikar med den äldre tjejens son ~3. Sonen kladdar mer än nödvändigt med sin glass.
Tjej 1: Hjärtat, grisa inte så.
Sonen kladdar ännu mer med sin glass.
Tjej 1: Lägg av! Annars vet du vad som händer…
Sonen (skräckslaget): Inte Runar!
Tjej 2: Jo, då kommer Runar och tar dig. Och var hamnar du då?
Sonen (uppgivet): Livets Ord… Det finns inga leksaker där…

dubbelvikt

Ica Kvantum, Katrineholm

Ett äldre par ~75 står i kassan. Mannen ska betala medan kvinnan står längst ned vid bandet och packar. Kassörskan ~20 ser att någon tidigare kund har glömt en gurka där kvinnan står och packar, så hon tittar på mannen och frågar för säkerhets skull.
Kassörskan: Ursäkta är det er gurka? (Pekar på gurkan)
Mannen: Nej, det är min fru.
från tjuvlyssnat.

iranindian


haha åh nej! chefen tycker att mitt namn låter som pocahontas! det är min andra chef nånsin som har sagt det! vad är grejen? annahita - pocahontas? not even close, man.

sjöbo

jag undrar hur det gick med debatten på "i mitt sverige"-bloggen. det kändes verkligen som att det sista jag skrev där skulle gå fram, att de inte skulle fortsätta slå sin skalle mot väggen och vägra acceptera att folk från muslimska länder också är folk, vanligt folk. jag skrev ett sånt oprovocerande inlägg jag kunde, i princip helt utan svordomar och påhopp. jag sträckte ut en hand, sa att jag håller med dem på vissa punkter (hederskulturen är t.ex. inte värd att bevara, det tycker både jag och de s.k. "fosterlandsvännerna"). men trots mitt fåniga lilla försök att bygga en bro, att lägga svordomarna åt sidan och att diskutera någorlunda fredligt, är stämningen fortfarande hätsk där; de är rabiata och förbannade och jävligt provocerade. "äcklade", av den nya kulturen som håller på att "ta över sverige". jag får nog ge upp. det var ju precis som jag trodde; såna som de tar inte åt sig argument från en sån som mig. det är ingen idé. man får samma resultat - oavsett om man svär, hånar och är otrevlig eller om man försöker upprätthålla nån slags vuxen diskussion. de har liksom bestämt sig för att hata dem för resten av livet.

och bara så ni vet; jag står för allt jag skriver här. även om fånigheter som smink och kattungar. jag har ofta många chanser att ändra mig och ta bort inlägg som är pinsamma, men jag låter faktiskt bli. det är roligare så.

god morgonjag har bara en sak att säga: EVERYTHING YOU HEARD IS TRUE!