onsdag, oktober 01, 2008

sacriledge!

vi är nyss hemkomna från cirkus, tänker dock inte gå in på hur föreställningen var utan skriver mer om det imorgon. jag ville bara säga att jag har gjort en milkshake och begått helgerån; jag har TANKAT arkiv x-filmen. masha, om du läser detta, please be gentle! jag har tänkt gå och se den på bio jättelänge, men det har aldrig blivit av. nu har jag väntat länge nog, nu MÅSTE det bli av!

paket paket paket!

min order från strawberrynet har passerat sveriges gränser nu! såhär står det på postens spårning:

Händelse
OrtLandTidDatum
InhämtadHong Kong
Hong Kong
16.512008-09-26
Avgått från terminalHong Kong
Hong Kong
16.512008-03-27
In på utrikesterminalStockholmSverige02.222008-10-01
Under tullbehandlingStockholmSverige06.392008-10-01

ja, strawberrynet är baserat i hong kong. exotisch. iallafall så borde jag få paketet idag, senast imorgon? tålamod är verkligen inte en egenskap jag besitter.

svenskar är också människordet är nästan som att jag blir avundsjuk på mig själv... inte bara för att jag i måndags gick och såg russell peters, utan också för att jag ikväll ska se fredrik lindström (FÖRLÅT OM JAG TJATAR MEN JAG ÄR SÅ FÖRVÄNTANSFULL!!). jag känner verkligen att jag har en meningsfull fritid när jag hittar något nytt jag vill "börja med". typ gå och se ståuppgrejer. jag ska definitivt börja köpa biljetter till sånt här. ja.

och så några från nu i veckan


innan russell peters. vi snackade om fylla och olika strategier man har när man är dyngpackad men inte vill spy. haha. det är den första konversationen av den typen jag har med min snart myndiga lillebror.

vi smög ut öl åt honom. mwhahhaha.

jag promenerade till odenplan från jobbet igår. hösten är påträngande.

lite bilder från landet


givetvis hade vi med oss guitar hero. precis som jag förutspådde skulle brorsan inte bara gilla det, utan bli riktigt bra på det, riktigt snabbt.

han battlade nisse.

på söndan gick vi på promenad ut i skogen. taimas var väldigt noga med att någon höll honom i handen hela tiden. notera hans bratiga dunväst. gant. haha.

taimas accepterade nisse som en del av flocken den här helgen.

*biologiska klockan*

vi hittade ut i det höga gräset.

taimas hade lite problem med att ta sig fram. haha, åh lillen!

bajskorv på spett! hahahahha!jag gick rakt ner i bäcken.

vi hittade ett sånt där litet torn som jägarna sitter i när det är älgjakt. koroush var såklart tvungen att börja klättra.

jag klättrade också lite. och tog en bild. såg ingen älg.

när de stora barnen börjar klättra ska taimas också göra det. haha gud jag tror inte att han fattar hur mycket yngre han är.

sen hittade vi en "bajs med ben".

och taimas dansade hela vägen hem.sen blev han trött och nisse kånkade honom sista biten upp till huset.

mentalt tjock

imorse vaknade jag av att thomas ringde från göteborg. han sa att han ska låta mig somna om och att jag ska ringa tillbaks lite senare, men efter att vi hade lagt på så var jag så pigg att jag ringde upp honom ändå. på fredag kommer han upp till stockholm, jag längtar! jag saknar verkligen thomas. han är en sån där vän som alltid finns till hands. om man är uttråkad eller bara vill träffa nån så kan man nästan alltid räkna med thomas. det fina är att det fortfarande känns så, trots att han har flyttat till en annan stad. om jag vill kan jag ringa och snacka lite skit om ingenting, han känns fortfarande tillgänglig och tar sig alltid tid för att prata med en kompis. now that's a REAL friend.

men nu sitter jag iallafall här, har varit vaken i någon timme, och förbannar redan mitt inre sockermonster, för det enda jag tänker är; "godis till frukost - ja!"

forget me knottitta vilken fin ring jag hittade! den heter forget me knot (höhö), är tillverkad av en snubbe som heter kiel mead, och är alltså en bit tråd doppad i silver. how special! $50 på elsewares.com.

en sofia


det här är första gången jag kallar någon för "läsare", men jag måste verkligen bara dela med mig av en tjej som brukar skriva roliga kommentarer till mina inlägg (så jag antar att hon "läser", alltså gör det henne till... en "läsare"?). hon heter sofia, hennes blogg heter sofiasahlen.blogspot.com, och det där porträttet har hon ritat (en skön lundabrutta som heter rodan kairos, på hennes cv står emcee). älskar't! jag har önskat mig ett nytt inlägg med fler av hennes alster, jag hoppas att hon hör bön och postar nånting snart. blev riktigt nyfiken.