söndag, november 02, 2008

a message to the folks in america!!

PLEASE DO NOT VOTE FOR MCCAIN. I BEG YOU. PLEASE! DO. NOT. VOTE. FOR. MCCAIN.

it would fucking break my heart. please do not vote mccain. there is really no other way to put it. just DON'T FUCKING VOTE FOR MCCAIN!!


(jag har noterat att jag har vissa träffar på bloggen från USA, man gör ju vad man kan, hehe)

haze

minns ni den otroligt dimmiga morgonen förra veckan? jag tog några bilder vid 6-tiden som jag hittade nu, jag måste bara visa:


finbesök och auktion

vi har finbesök i hässelby över helgen. han heter thomas och är en exilstockholmare för närvarande bosatt i göteborg. han kom hit på en improviserad blixtvisit direkt efter sin tenta (som han f.ö. ace:ade), men han har hunnit packa världens sötaste lilla resväska som står bredvid soffan i vardagsrummet. igår lagade han och nisse crêpes och så satt vi och tittade på seinfeld hela kvällen. idag ska vi ut och promenera i hässelby, och jag ska visa honom till hälsokostaffären där jag köpte yogi-teet. jag och thomas har nämligen te-nördat tidigare i veckan. han är den enda som jag kan nörda med om såna saker. it's truly fantastiskt.

ps. jag vann auktionen som jag nämnde igår! inte en enda person budade över mig, jag förstår inte varför. fatta att jag betalar 80 spänn för en burk mineral veil som i butiken kostar typ 200, det är mindre än 40%. RETAIL IS FOR SUCKERS!!