fredag, augusti 29, 2008

gamle isidornågot sött stillar själen... ja. livet är vidunderligt. om några månader har det gått ett år sen den dagen då jag började dela in mitt liv i "före" och "efter".

hank moody

en grej som gjorde mig jättearg imorse; frisören som skulle klippa mig idag var sjuk så de avbokade min tid. det kändes verkligen genomruttet. jag blev så orimligt förbannad, verkligen ursinnig. förstörde en sida i min kalender när jag skulle skriva in den nya tiden. då skrattade jag åt mig själv i mitt stilla sinne och tänkte att jag är fan ett jävla skämt. måste vara jobbigt att leva med mig.nu ska jag sjunka ner i soffan framför westway to the world med en kopp te. det är en sån jävla bra dokumentär. clash är ett sånt jävla bra band. inget är som the clash.

oyejag är så trött nuförtiden att t.o.m. inloggning på facebook känns jobbigt. "tänk om nån har skrivit, då måste jag ju svara", tänker jag. "jobbigt att skriva på tangentbord". vill bara sova. är fortfarande bakis sen igår, var med cajsa, sandra & calle på kära gamla treat och drack öl, sen hamnade vi på knast där det råkade vara hardcorekväll och vi vantrivdes rätt ordentligt. de senaste utekvällarna har varit nitlotter litegrann. men jag har sneakers 'n' stuff/trädgården-kvällen i färskt minne. åh livet.

åkte och hälsade på pappa idag på kontoret, sen gick vi och käkade lunch i täby centrum. sen var pappa tvungen att återvända till jobbet, så jag strosade omkring där i några timmar. och fan vad stort det är. vad jag förstår så är täby centrum sveriges största köpcentrum. ja. det är iallafall väldigt stort. gick vilse många ggr, var tvungen att lugna nerverna med en stor jordgubbs-shake från donken. drack hälften och sen frös jag så mkt att jag var tvungen att slänga den.

ja.. jag vet inte? har inget viktigt att säga? saknar anahita och thomas iaf. det känns på nåt sätt i luften, att hösten är här och vännerna har åkt.