onsdag, november 19, 2008

status report

haha jag är på filmfestivalfesten nu och det är *massa kändizar*

som ni kanske hajar så är jag överflödig, går mest runt och *ler* och *bloggar*

AAAHH!!!


eyeko



haha åh!! jag vill ha ett fat balm och fruity felt pens från eyeko! jag gillar verkligen känslan av att kunna rita och måla på mitt ansikte. en uråldrig barn-nerv väcks till liv om jag får kladda. kolla loggan förresten:



så jävla fjantig och rosa att jag nästan får spel. eyeko betyder "kärlek" och "barn" på japanska. kärleksbarn. i kombination med den storögda animetjejen med fjärilshårspännet och det rosa håret får jag rätt grova lolita-vibbar... men det är ändå något som lockar!! kanske är det som är grejen med lolitatyper.

oy vey...

idag har jag en sån jävla fet dag framför mig. det är ett under om jag orkar mig igenom hela utan att en enda gång fundera på att ge upp och bara åka hem och lägga mig. först jobbar jag alltså 08:30 - 16:30, sen ska jag hänga med cajsa, försöka svida om till nån slags "elegant" helsvart galamundering, sminka och och käka middag, och kl. 19:00 ska jag vara på plats på nordic light hotel och hänga där och servera choklad och champagne och dela ut goodiebags 'n' shit, fram till klockan fucking 02:00!! eller då slutar iallafall festen. vi måste vara kvar efteråt och städa upp. och sen ska jag stappla iväg till nattbussen och åka i kringelikrokar genom hela stan. kul att bo på ändhållplatsen alltså. och imorgon har jag en arbetsintervju... haha! jag lär behöva dricka lite sånt här:



haha, äntligen fick jag en anledning att introducera den där videon. den är bara för mycket!