måndag, september 01, 2008

jöbbe

haha. nu har folk slappat igen totalt här på kontoret. jag vet att vi är fler än 4 här inne men det är bara jag och en till som har tagit emot samtal den senaste timmen... jag slutar om 5 min. det är nästan lite synd. hade kunnat stanna till midnatt när det är såhär lugnt och slappt här.

jobbig margiela-kvinnasnälla. snacka om ett stort bekräftelsebehov. allt är misslyckat. byxorna vill jag inte ens kommentera, men vad fan är grejen med skorna? är det hudfärgade strumpor med en sula inuti? och solbrillorna. så jävla "hej titta på mig vad jag är svår och fashion"!

snygga marni-kvinnorjag och emelie sitter just och har en helt sinnessjuk msn-konversation samtidigt som vi bläddrar omkring på facehunter och garance doré. på hennes inrådan tillförde jag lite orange i layouten, helt grå kan den ju inte vara.

>_<

åh. blodsockerfall deluxe. det luktar gammalt på kontoret och middan är långt borta. lååångt borta...

mitt enda hemliga trick


jag tycker att öppen rygg är så fint, men jag brukar aldrig kunna ha det p.g.a. att det är trashy när bh:n syns. men så hittade jag en liten pryl på H&M som gör att man kan förlänga och sänka bh:n i ryggen, så att man slipper flasha nåt. everyday smarts!

(obs obs: ej reklam. ville bara dela med mig av en innovation som jag tycker är lite kul)

första dagen i första höstmånadenäntligen är det höst. hösten är min årstid. hösten är egentligen den enda årstiden man kan räkna med i sverige. vintern kan vara slaskig, våren kan vara svinkall och sommaren kan vara i två veckor. men hösten är alltid sig själv. så slipper man också se alla halvnakna människor som vältrar sig på stränder och i parker. sheesh..

jag jobbar kväll idag, imorgon och onsdag. sitter och pillar med färger och bokstäver, tröttnade på den gamla layoten igen. det blev något grått och litet den här gången. ska försöka behålla det längre än ett dygn denna gång.

vaknade av mig själv vid 10-tiden. gick upp direkt och började göra en linsgryta efter ett recept som stod på paketet med linserna. man får så konstiga infall när man är nyvaken och inte ännu har hunnit känna efter ifall det kommer bli jobbigt att genomföra eller inte. men grytan är färdig och det var inte alls jobbigt. tar med mig den till jobbet som middag sen.