torsdag, mars 13, 2008

kvällens debatt i svt...

... förflöt ungefär som förväntat. ebba von sydow sitter och hånler när hon inte har nåt bra att säga och är blind inför faktumet att unga tjejer är extremt formbara. blondinbella framstod bara som ung och dum, en riktig blondinbrat, och tjatade bara om sin blogg och sitt företag i en ocharmig falsett. maria wetterstrands ögon höll på att hoppa ur sina hålor, hon verkade inte ha insett att såna där tjejer finns på riktigt. sen mixar man in moderator stina dabrowski, som avbryter alla debattörer, och lämnar dem frustrerade och ännu mer övertygade om att just de har rätt och alla andra har fel.

en skön överraskning var min favoritborgare, maria abrahamsson, som deltog i en senare debatt om programmet debatt. maria & jag, vi går waaaaay back, hon är som en gammal vän och att läsa hennes ledarsidor och ta del av hennes teve-debatter är en nödvändighet för att jag inte ska falla in i ett apatiskt slummer. maria abrahamsson personiferar allt som är fel med sverige - maria abrahamsson håller mig vaken!

(psst... jag har inte behövt nämna en enda man för att summera debatten! UPPFRISKANDE!! )

pimp momma a


min födelsedag är i antågande och min mamma har försett mig med en present i förtid, nämligen världens pimpigaste päls, ironiskt nog. givetvis fuskpäls. jag har ingen aning om när och hur jag ska använda den, men det känns som en investering iallafall, för kallare tider. jag vet att bilden är osmaklig, men det är svårt att få kombinationen fuskpäls med jättekrage/solglasögon att bli smakfullt. det ser liksom lite kriminellt ut.

psykopatfrisyren

HAHAHA! jag kom just på att jag faktiskt själv har burit en variant av den spanska psykopatfrisyren, i barcelona ironiskt nog. se själv:


jag ser ju fan ut som javier bardem! jag ser ut som en ganska tjusig karl med psykopatfrisyr! det enda som skiljer oss åt är att han fick ha en snebena. herregud. bilden är iallafall från mitt provisoriska pass, som jag var tvungen att skaffa på skavsta, för 1000 sköna kr, för att jag hade glömt mitt egna pass hemma.

#50


det här är mitt 50:e inlägg, vilket är ganska förvånansvärt med tanke på att jag inte har haft bloggen en månad ens. jag har en tendens att babbla. detta ska jag iallafall fira med att sätta upp håret i tantfrisyr och sen gå till skolan för att redovisa min hemtenta. den gick ut på att analysera statyn över sankt göran och draken i storkyrkan ur ett feministiskt perspektiv. det fanns en hel del att säga.

jag glömde förresten nämna no country for old men, sjukt hypad rulle men också så sjukt bra! javier bardem har nu hemsökt mig i mina mardrömmar not once - but twice! det är underligt, hur en frisyr kan förvandla en ganska tjusig karl till en psykopat. nåja. spanjorens frisyr är inte det viktiga, och filmen rekommenderas jättevarmt!