söndag, oktober 05, 2008

söndag

vilken bakisfest jag och nisse har haft idag. vi städade undan efter gårdagens fest väldigt snabbt (plastglas; miljövidrigt men festvänligt) och sen laddade vi upp med sushi och yakiniku, glass, ostbågar och wienerbröd och bänkade oss framför idol. det är verkligen inget vi följer vanligtvis men just idag kändes det passande medan de få hjärnceller som överlevt gårdagen håller på att omgruppera sig.

nån gång på eftermiddan blev jag spelnostalgisk och finkammade internet efter super mario land 3: wario land, men det enda jag hittade var en snubbe som visade hur man spelar på youtube. till slut fixade nisse wario land 4, så jag försöker tillfredsställa mitt wariobehov så istället. haha titta på honom! titta på ansiktsuttrycket! han ser ut som som "hähä" låter.

sen tankade vi manhattan och det gick plötsligt upp för mig varifrån denna new york-vurm, som bl.a. är tydlig i SATC, kommer. total new york-porr, rakt igenom. manhattan var en av de bästa filmerna jag sett på länge och meryl streep var ju överjävligt snygg. madre mia...

max & john - "how will i know?"

dagen efter


wow. vad roligt jag hade igår! haha jag har några roliga filmer att visa från när alla stod och dansade sig svettiga till dominikansk merengue, förutom några av de allra vitaste, som satt på balkongen och "rökte och samtalade". det var precis lagom antal människor, och ingen jag inte kände, så jag behövde inte noja över någonting alls. extra poäng för att all festmusik sköttes via youtube, haha, vi öppnade nog inte windows media player en enda gång vad jag kan minnas!

men det är verkligen konstigt, hur mina baksmällor aldrig står i proportion till alkoholintaget från föregående kväll. av min bakfylla att döma borde jag ha varit så full att jag antingen började avslöja pinsamma saker om mig själv/ta av mig något klädesplagg/hångla med toalettstolen. det kanske helt enkelt är så att min toleransnivå har stigit? är det en rimlig slutsats? isåfall vill jag att den sjunker igen!! GO BACK FROM WHENCE YOU CAME!

ps. fast nu ser jag på min senast spelade-lista här till höger att vi visst använde windows media player. det är kul att gå igenom låtlistan från gårdagen. då kommer man ihåg mer saker, vad man tänkte på när man hörde en viss låt eller vilka moves nathan sportade på vardagsrumsgolvet. han introducerade några nya igår, som var helt fantastiska.