lördag, augusti 16, 2008

fulla moppekillar från landet

det är några sjukt jobbiga killar från typ vetlanda som har ringt hit och terroriserat oss med en massa meningslösa frågor, som t.ex:

- "när kom 8 mile på bio?"
- "vad är eminems riktiga namn?"
- "när föddes e-type?"
- "vilket år släpptes oops, i did it again?"
- "vad heter bröderna i saturday night fever?"
- "vilket är beethovens kändaste verk?"
- "vad ligger inflationen på just nu?"

etc. etc. etc.

el sexo


"In March 1965, Zappa was approached by a vice squad undercover officer, and accepted an offer of $100 to produce a suggestive audio tape for an alleged stag party. Zappa and a female friend faked an erotic recording. When Zappa was about to hand over the tape, he was arrested, and the police stripped the studio of all recorded material. Zappa was charged with "conspiracy to commit pornography."
det där är sjukt ju! skrattretande. och nu är det ridande poliser som patrullerar förbi här för andra gången ikväll. jag bara spottar ur mig inlägg här! det är inte så många samtal just nu. mest fyllisar.
"Jazz is not dead... It just smells funny."
haha. kul kille, den där frank.

lollers

nyss var det en som ringde till nathan och frågade när carola vann eurovision song contest. nathan satt här och skrek; "det var nittiett! nittiett var det!".

samtalet efter var det någon som frågade honom vilka som har gjort "house of the rising sun". tjejen som jag själv pratade med frågade mig vem det var som skrek, det var nathan som hojtade "the animals! the animals! djuren på engelska!". hade inget bra svar på det. sa bara att det är min kollega som får konstiga frågor av fulla människor.

lördag kväll

nu har vår lilla chefis gått hem! PAR-TEY! ää, ba skoja. ska sitta här några timmar till och ge packade människor numret till närmaste kiosk och grill... haha. jag tycker att det är trevligt!

höngriiinathan:
"nu trillar pizzasamtalen in..."

roligt samtal #2:

jag: "118 800, välkommen"
liten kille 2: "hej, jag vill ha numret till en nummerupplysning"
jag: "du pratar med en nummerupplysning nu"
kille: "men jag vill ha en annan nummerupplysning"
jag: "jaha.. ja.. okej... vilken nummerupplysning vill du ha då?"
kille: "nån bra"
jag: "det här är en bra nummerupplysning"
kille: "men.. jag vill ha nån annan"
jag: "vilken nummerupplysning VILL DU HA DÅ?"
kille: "jag vet inte..."
jag: "då kan jag inte hjälpa dig"
kille: "okej. hejdå"
och nathan råkade just säga "puss puss!" till nån snubbe när de avslutade samtalet! HAHAHAH! puss puss!

roligt samtal:

jag: "118 800, välkommen"
liten kille: "hej, har jag kommit till 118 800?"
jag: "ja, det stämmer"
kille: "okej, vad betyder fjortis?"
jag: "haha. varför vill du veta det?"
kille: "vet inte, det är kul."
jag: läser upp wikipedias definition av "fjortis"
kille: "okej. är du fjortis?"
jag: "nej, jag är vuxen"
kille: "hur gammal är du?"
jag: "21"
kille: "var boru då?"
jag: "stockholm"
kille: "ah, fett!"
jag: "hur gammal är du då?"
kille: "14"
jag: "jaha. är du fjortis då?"
kille: "ABSOLUT INTE"
jag: "nej, vad bra"
kille: "vet du vad SMR är?"
jag: "nej" (börjar googla)
kille: "det är svenska motståndsrörelsen. HEJDÅ BITCH!"

jöbbe

nu är jag på jobbet! sitter i nathans favoritbås, datorn har en bild på joe strummer som bakgrund. och madonna fyller 50 idag. imagine that.fan jag fick precis en dansk som ville ha ett nummer till någon i sundsvall... fattade INGENTING. danskjävlar alltså. spotta ut gröten och snacka som folk!

(OBS - mest ett skämt)

snart ska jag till jobbet men


här är först en bild från daniels landställe där vi firade midsommar förra året. en av de roligaste helgerna EVER. då sportade jag iaf en rätt skön lugg. ja, det är nog dags nu.

tick-tock tick-tockjag sitter här och väntar på något klockslag, inte visste jag att tiden kunde börja gå så långsamt. helt plötsligt bara. jag vet inte vilket klockslag jag väntar på. sitter bara och trummar med fingrarna mot bordet.

kryper ner hos nisse. han sover fortfarande...

dagens konst: anne wilson
(bilderna är tagna från flickr)

jag är så grymt het på spets. och jag älskar anne wilson. hon broderar små intrikata spetslandskap och det fortsätter att växa hela tiden. det är så sinnessjukt vackert, helt genialt faktiskt. jag associerar vilt till små bakterier i mikroskop, iskristaller, fraktaler och annat minimalt i naturen som är så fint att man börjar undra om det inte finns en tanke bakom allt detta ändå. (OBS - inte på ett religiöst sätt - OBS - mitt hjärta är för evigt stängt för gud!)

matlådanu ska jag göra en matlåda. jag ska jobba 16:00 - 00:00 idag, haha. jag missar pjotrs födelsedagsfest, vilket suger. jag hade sett fram emot att se hur de bor där ute i hagsätra, på andra sidan av gröna linjen. och framförallt supa ner honom på vodka. det var det enda han önskade sig i födelsedagspresent. vodka.

men alltså matlåda. haha. åh. JAG ska göra en matlåda.

visst märks det att jag inte har jobbat på länge?

smack datvice-festen igår var sällsynt dålig alltså. alla skitnödiga modebloggarhipsters var där med trasiga strumpbyxor istället för vanliga, hela och rena byxor, vakterna hade namnbrickor på japanska (quoi?) och ölen kostade 56 kr! HUTLÖSA 56 kr! om jag går på en sponsrad fest utgår jag ifrån att ölen ska vara billig - om inte gratis. vad fan tror de liksom? klart folk står och stirrar håglöst om ölen är svindyr. och givetvis fanns det bara grolsch. cajsa påpekade att det var en fantastiskt bra affär för dem - de hade upprättat en liten enpartistat inne i brunogallerian. det enda alternativet man har är riktigt kasst ändå liksom.


nej, fy fan alltså. vice har övervärderat sitt varumärke rätt ordentligt. men ändå, det var fint att stå med emelie, sandra & cajsa och häcka och sucka åt alla spinkiga modellwannabes som står där med en svindyr bärs och försöker glömma bort faktumet att grolsch gör en gasig! hahahah. (det är någon särskild sort av malt. har jag hört. och upplevt.)