fredag, november 14, 2008

stockholm skit style

haha shit. jag bläddrade i min gamla myspaceblogg och hittade den här:jag blev smygfotad av stockholm street style en gång. så himla snopet. jag som jämt har dissat den bloggen. gissa vilken av dem som är jag!

(hint: jag är en den enda som inte bär djurmönster och syntetmaterial. kan också skrivas som: jag är den enda som inte har på mig något "roligt" )

men gullis!

haha. max ringde mig nyss. han ville "kolla läget", mys! vi småpratade om ditten och datten och framförallt om kvällens kalas som kommer bli så himla KUL! och sen, precis innan vi skulle lägga på så lyckades han i förbifarten nämna att han skulle bli jätteglad om jag kunde ta med mig lite vin från systemet till honom. HAHA! you sneaky little bugger! du behöver inte kompensera en sån förfrågan genom att småprata med mig! så himla sött. haha. jag frågade direkt om det var därför han ringde från första början, och han var ballt nog helt ärlig och sa att "ja, från början var det så, men jag ville prata lite också för det är otrevligt att bara be om utköp" typ. haha. älskar ärligheten!

seriöst alltså. det är BARA gulligt. om det hade varit någon annan än max hade jag kanske blivit lite stött, men nu blev jag bara road.

såhär ser max ut. han är ett riktigt doll face (fast just på den här bilden är det lite mer utav ett pierrot face):men don't bother, ladies! maximus is tydligen spoken for! åh så himla fint. han förtjänar allt gott i denna världen. kom precis på vad max är förresten. han är en golden geezer.

freebies junkie

på nordic light hotel hade det varit en annan fest tidigare under kvällen, det var typ tjuvläsning av festivalkatalogen för pressfolk, samtidigt som replay skulle lansera sin nya parfym. som fantasifullt nog heter replay, med suffixen for her eller for him, beroende på om man vill lukta karl eller fruntimmer. så himla trist och platt. a little effort, liksom? en medvolontär hade sällskap med mig på tuben hem och då gav han mig "damversionen", som han uttryckte det. snällt! det bästa är såklart flaskan:den är fin. herrversionen var också väldigt fin. skönt att de har ansträngt sig för nånting iallafall. den luktar också helt okej, fast den påminner mig väldigt mycket om en annan parfym jag haft, hugo boss deep red. den gillade jag inte så mycket, men den här är lite lättare typ. ja. sen plockade jag på mig några flaskor loka och skitmycket godis. haha.siri fnissade lite oroat, men jag sa "i'm here for the free stuff, man!" och då kanske hon också plockade på sig en extra påse.

smart ppl (obs, pyttelite spoiler alert)

igår när jag kom hem efter filmfestivalen var jag helt wiped. det var tydligen två visningar igår, varav vi såg den första; smart people. nån slags mysig komedi med dennis quaid, ellen page (ni vet, den jobbiga juno-tjejen), sarah jessica parker och thomas haden church. det var en rätt kul film faktiskt, thomas haden church rev ner överlägset med skrattsalvor som den snyltande ungkarlsbrorsan som aldrig har skaffat sig en meningsfull sysselsättning och lyckas övertala den skötsamma brorsdottern att röka gräs när hon försöker plugga.däremot så blev jag besviken över att upptäcka att SJP faktiskt verkar ha fastnat i carrieträsket. det enda jag såg var carrie. de hade inte lyckats skriva hennes karaktär på något annat sätt, det enda som var annorlunda var att hon hade läkarrock och hette något annat.

och ellen page verkar för övrigt också ha fastnat i junoträsket. hon var EXAKT samma karaktär. spinkig, ettrig och lillgammal med en trulig uppsyn och ett obekvämt förhållande till sina jämnåriga. skillnaden här var att hon var republikan. jag utgår ifrån att juno inte var det.

sen var det mycket utdelande av öl, vin och chips och goodiebags. goodiebagsen måste för övrigt ha varit de tråkigaste i historien; de innehöll papper. papper och godis. det enda man inte behöver mer av. men jag antar att det är det som gäller när det är actic paper som bjuder sina kunder och anställda på bio. papper liksom.