onsdag, december 17, 2008

90's

just det!! idag efter jobbet ska jag och nisse dra till cirkus och se en av de extrainsatta föreställningarna för henrik schyfferts 90's! *wöwöwö* jag älskar att vi har tagit detta börja-se-standup-projekt på allvar.

i övrigt går arbetsdagen lite långsamt, det finns så lite att göra på ett kontor som håller på att nedrusta verksamheten inför julen. men jag skickade iallafall iväg ett "viktigt dokument" med UPS express alldeles nyss, det kändes väldigt *bizniz* och *corporate* haha. det var asdyrt också. 600 kr för over-night till belgien.

ah. annars så händer inte så mkt mer. åt lite för mkt dumle från en julkorg nyss. är således lite... queezy.

haha älskar mitt nya office-jag!

men kör upp din jävla macaron i röven

bloggar gör mig så jävla av ibland. det här eviga hypandet, det gör mig äcklad. och det har verkligen ingenting att göra med att jag eftersträvar obskyritet eller något sådant - verkligen inte. bara för att något är populärt behöver det ju inte betyda att det är ofint. jag gav upp det tänket när jag i 14-årsåldern insåg att indie är lika med mainstream. om något så är det väl snarare tvärtom, har tusen exempel på att något som är populärt är populärt för att det är bra på riktigt, men det bästa är väl SATC typ. haha. men det här jävla blogghypandet. man hinner läsa så otroligt mycket om en liten obetydlig sak, som t.ex. ett par skor, en skiva eller ett fucking bakverk. man hinner läsa så otroligt jävla mycket att man har tappat allt intresse innan man ens själv har hunnit skapa sig en egen uppfattning om föremålet för hypen.



är det t.ex. någon mer än jag som är så förbannat jävla trött på macarons? vad fan är grejen med macarons? det är pastellfärgade, äckelsöta och lite halvtorra franska bakverk. i princip kan man säga att de är fjolliga versioner av den lite mer - eh - "rediga" mandelbiskvin. och även om de är mer än så, även om de kanske är rent himmelska så är jag inte intresserad. JAG!! INTE INTRESSERAD AV ETT BAKVERK!! fan, jävla sofia coppola, allt du rör vid blir till bajs!!
(enligt formeln: sofia coppola ---> marie antoinette ---> macarons ---> blogghype ---> bajs)