tisdag, december 09, 2008

nu blidde ja visst rädd ja!

jag har hittat en ny grym blogg. den heter neij och nästan vartenda inlägg får mig att tjuta av skratt. men inte det här inlägget. det här fick mig att må asdåligt:
"En kompis till mig bor på bottenplan i en lägenhet i Hägersten. Hon har en liten altan med världens minsta och sötaste trädgård utanför vardagsrumsfönstret. Hennes teve står nedanför vardagsrumsfönstret och soffan står mitt i rummet, ungefär som i en amerikansk sitcom.

En kväll framför teven ser hon plötsligt en man utanför fönstret. Han står på hennes lilla altan och tittar på henne. När han ser att hon ser honom försvinner han snabbt och hon får såklart panik eftersom man inte kommer in på hennes uteplats om man inte typ kryper igenom buskarna. Hon ringer polisen och förklarar, säger att hon är orolig för att den här mannen kanske går och känner på dörrar i området och ber dem komma dit och kolla läget.

Hon sätter sig i hörnet på soffan, ringer sin pojkvän och inväntar polisen. Ifrån hallen hör hon efter ett tag ett "hoho?" och det är polisen som undrar varför hon obevakat ställer upp dörren på glänt om hon är orolig för inbrott. De finner grus på golvet och de visar sig att mannen inte stått utanför hennes fönster när hon sett honom. Han har stått bakom henne i vardagsrummet och hon har sett hans spegelbild."

ladies and jellyspoons:

härmed presenterar jag det sämsta fucking namnet på en frisörsalong:

Hair É Jag

*hämtar burken med mjältbrand*