onsdag, november 05, 2008

white rabbitigår såg jag och nisse disneyversionen av alice i underlandet. har inte riktigt återvänt till verkligheten, känns det som. dagens surrealistiskt hoppingivande besked har inte direkt hjälpt, haha. life is good.

två kick-ass babes

LOLZ @ HAPPY AMERICAN PPLläst i facebook-forum:
"I dont know what the hell is going on. They are in the streets with shirts and hats and crying, blasting music. dude at mcdonalds gave me free food"

"I just shot fireworks off in my apartment...not a good idea.."

"MY PRESIDENT IS BLACK,,,,, We Goin Crazy n NC"

"We're having a party. We have Stevie and Earth, Wind, & Fire blasting"

"Holy crap talk about PEACE ON EARTH!!!
Free food at McDonalds?
I'm buying KFC for everybody! Fried chicken and hope all around friends!"
haha. gotta love 'em! fan vad känslan av hopp bara sipprar fram genom dataskärmen. alla obamaforums som jag tittat i under morgonen har liksom en "kriget-är-över"-stämning, folk är helt extatiska. det är svårt att inte påverkas!

WORD!!!OBAMA!! YAY!!!

om inte detta känns som någon form av upprättelse för alla minoriteter så vet jag inte vad. en svart man är vald till president i världens mäktigaste nation. *blattehjärtat dunkar* jag känner mig innerligt rörd och glad av john mccains "grattis-till-valsegern"-tal, han verkar vara en värdig förlorare...

jag har suttit och kollat på TV4:s valspecial och de visar bilder från demokraternas valvaka och jag hade rätt! jag blev så rörd av all glädje, stora leenden och lysande ögon, att några små glädjetårar letade sig ut i friheten.. haha åh jag är en sån känslokossa. snart är det dags för obamas segertal från chicago och jag är beredd med näsdukar. jag är också beredd på att bli försenad till jobbet.

åh!! HOPPET LEVER!!!