torsdag, maj 08, 2008

doreen 21:30

DOREEN ÄR SÅ JÄVLA JOBBIG! hon kan inte sluta avbryta hennes intervjuobjekt! hon är sådär äckligt käck och försöker få thomas bodström att viska i teve, som om han inte är spexig och oseriös nog som deltar i barnprogram och blir stylad i modetidningar. låt honom vara! vid ett tillfälle snackade hon in i kameran medans bodström höll på att berätta om sin bok som kommer ut snart. så jävla fräckt alltså. oproffesionellt.

ps. haha! hon tror att övervinna heter "overwin" på engelska. hahah. looozah!

dagens blondinbella

"Konsumentverket är efter dig, du dricker alkohol inne på krogen och nu riskerar du åtal för förtal; har du tagit dig vatten över huvudet?
- Nej det tycker jag inte. Det är så små saker och jag ser inget fel med det. Det gäller att se hål i lagen som man utnyttjar och jag har blivit ganska bra på det."
och hon vill bli politiker... tjejen är ju desillusionerad. saxat ur en intervju i värnpliktsnytt (av alla tidningar?). läs resten här.

jag är medveten om att jag gör reklam för blondinbella - all publicitet är väl bra publicitet va - och att det i förlängningen leder till att hon får mer pengar eftersom jag antagligen leder fler besökare till hennes hemsida. men den här intervjun är för bra för att inte tipsa om.

shabaneså obeskrivligt snygg.det var länge sen jag såg ut såhär. jag och bane fikade på blå lotus en dag i maj förra året. vi köpte läppglans på c/o stockholm, innan de var tvungna att lägga ner. jag kommer ihåg mackan jag åt, så fruktansvärt god. eller så var jag bara fruktansvärt hungrig. lite ledsen var jag också. men solen och shabane gjorde mig glad. jag ser rätt nöjd ut, som en brunstig liten gnagare typ.haha. den här bilden är ännu äldre, den är tagen på östra real tror jag, under nån av högskoleprovets raster. jag var kvar på gymnasiet, och hade glasögon på mig varje dag. men jag ser fortfarande dåligt.

en zombies inre monolog

jag sitter som en jävla zombie och stirrar, medan jag i mitt stilla sinne går igenom aktiviteter som kan få tiden att gå snabbare... jag kanske kan börja läsa en av böckerna i nisses bokhylla, jag är särskilt nyfiken på john ajvide lindqvists låt den rätte komma in, men jag befarar att det är helt fel bok för mig just nu eftersom jag är ensam. jag kommer att vara alldeles för rädd för att sova sen. en vampyrskräckis som utspelar sig i blackeberg - alltså inte långt härifrån - känns inte som ett solklart val.

sen tänkte jag att jag kan kolla på en film, har en handfull på datorn som jag har velat se länge, speciellt fjärilen i glaskupan, men här återkommer dilemmat med att jag är ensam - jag befarar att jag kommer bli alldeles för deppig av den här rullen och sen inte kunna sova.så jag kollar på nigellas matlagningsprogramistället, idag lagar hon mat för en. sig själv. och äter det direkt ur kastrullen. jag antar att hon är tillräckligt harmlös för att inte störa min nattsömn, men lite deprimerande är hon allt...

honey, that's what i wantjag kommer köpa en rosa 8 GB ipod nano vare sig jag kan eller inte... varje månad blir jag besatt av en ny elektronikpryl. ska försöka lägga undan lite så jag inte får värsta svarta hålet i plånkan och blir tvungen att låta nisse ta över ännu fler matkvitton.. haha.

carrie b

herregud! jag läste precis i senaste numret av elle att sarah jessica parker har fått behålla alla kläder hon burit i SATC, den kompletta garderoben genom alla säsonger. det är ju helt absurt, försök att få grepp om hur mycket pengar allt det där är värt... hon har arkiverat allting nånstans eftersom hon inte vågar använda det p.g.a. det höga affektionsvärdet på kläderna.hon har den här! den magiska rosa oscar de la renta-klänningen hon fick av ryssen.och DEN HÄR! jag vet inte varifrån den kommer men den är så förlamande vacker.

haha förresten, är det nån som minns den här hunden? vad hette den nu, mr. wiggles typ? den kan ju inte ha varit på riktigt... såg helt skadad ut.ps. den grå chiffon-klänningen är tydligen versace. haha. jag gillar inte vulgärt italo-fashion ju.

min mami

titta vad jag fick av mamma igår! totally cute and everythannggg!asså seriöst. jag är på mitt allra löjligaste och mest oföretagsamma humör. nu måste någon höra av sig.

sällskapssjukwaaah! umgås med mig! ta med mig ut i solen, jag är ensam och understimulerad och verkar inte kunna sysselsätta mig själv idag.

saker

igår var jag och emelie ute och promenerade och tittade in i random skräpbutiker i city. det är helt otroligt vad mycket skit det finns att köpa. vid ett tillfälle hittade vi en smyckesoutlet på drottninggatan, där de bl.a. sålde en golvfläkt från make up store. det är helt sant. what is up with that?!

dagens konst: ron mueckaustraliensaren ron mueck är helt lysande, han måste vara en av världens bästa nu levande konstnärer. han gör EXTREMT realistiska och rätt otäcka skulpturer i silikon i monumentalt format, det är tydligt i den andra bilden hur jävla stora de här figurerna egentligen är. det vore kul om han kunde ha en utställning i sverige, jag vill verkligen se det på riktigt.