lördag, juni 21, 2008

uncle karl"den är gul, den är ful, den passar inte med något, men den kan rädda ditt liv."

karl lagerfeld är med i en trafiksäkerhetskampanj i frankrike som meddelar att alla bilister ska ha varningstrianglar och gula västar i bilen för nödfallssituationer. jag har alltid tyckt att han verkar vara en pretentionslös man med hjärtat på rätta stället, bortsett från hans utbrott när han fick reda på att H&M sydde upp hans kollektion även i större storlekar. i hans värld kan detta knappast betraktas som varumärkesbyggande och han kommer nog inte att tjäna cred och prestige. det här förväntas liksom inte av honom, men det kanske är sånt man måste syssla med för att inte förlora vettet, där uppe bland gamarna i high fashion-himlen.

sunflowers"A lot of people enjoy being dead. But they are not dead, really. They're just backing away from life. Reach out! Take a chance! Get HURT even! But play as well as you can. Go team, go! Give me an L, give me an I, give me a V, give me an E! L-I-V-E, LIVE! Otherwise, you got nothing to talk about in the locker room."

alltså. harold and maude. harold. and maude. jag älskade den här filmen. jag såg science of sleep idag också, men den har jag redan glömt bort. jag har massor att säga, men sammanfattar det istället med något jag hittade bland filmens kommentarer på filmtipset; man gråter av lycka för mindre.

angel eyes


"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes. I am out of control at times and hard to handle. But if you can't handle me at my worst, you sure as hell don't deserve me at my best."
- marilyn monroe.

quand on n'a que l'amourgod morgon. jag hade en riktigt fin dag går, trots att det till en början såg mörkt ut. jag & thomas var först hos hans kompis bosse/sophie som bodde i en helt sjukt fin liten lägenhet på gästrikegatan tillsammans med sin kille totte. de bjöd på sill och potatis och annat som hör midsommaren till nere på deras innergård, givetvis bjöds det även på regn, rödvinsspill och andra smärre incidenter som också hör till midsommaren.
sen gick vi och jennifer vidare hem till jens som bor några kvarter bort, som också hade innergårdskalas med partytält, sommarmat och öl. där blev jag kortvarig eftersom jag blev chocktrött runt tio-snåret och åkte hem. men har man hållit igång sen fyra så har man.

bilder kommer sen!