torsdag, oktober 09, 2008

bilder från min gamla LG-telefon

jag tittade igenom bilderna från en gammal LG-mobil som jag sålde för två år sen, det finns många fina bilder som jag vill dela med mig. här är några av dem (obs: varning för ett jättelångt inlägg, ni får scrolla rätt mkt).


1. vi var i ryssland och elias tog söta mobilbilder med dostojevskijs sonson. 2. farstatrakten.

3. sömnlös natt. 4. badande gossar.

5. min brorsa. 6. jag jobbade på grand hôtel en sommar.

7. el vino. 8. varför påpekade ingen hur löjligt stora de där solglasögonen var?

9. emelie & pjor på popaganda. 10. sakura!

11. 12. min älskade lilla grodboll, taimas.

13. daniel. 14. nathan.

15. cajsa. 16. maximus.

17. en uppstoppad känguru på norra reals vind. 18. öl och cider till vårt studentflak.

19. jonas och elias. 20. joel, jonas och elias. snälla pojkar i min gymnasieklass.

21. sofie och petra. snälla flickor i min gymnasieklass. 22. mina bröder.

23. min nisse. notera skuggan. fan vad vi garvade. 24. månen på lidingö.

25. hötorgsskrapor. 26. skuggspel.

27. en skyltdocka med grismask vid fridhemsplan. 28. bad vid kristinebergs bryggor nån sommar.

29. 30. badpojken thomas.

31. en sommar var vi entreprenöriga och hade festival ute i skogen. och evert hade svenneafro. 32. rådlösa under tältet. haha, thomas ser helt förtvivlad ut i sin kroppshållning.
33. den sommaren var kall, vill jag minnas. inte festivalväder. 34. det fanns ingen el så på kvällen tände vi lyktor.

35. john s. och henke satt mest och rökte cigg och såg ut som ryska gangsters. john hade bästa frillan. 36. sofia med viktiga bandet.

37. henke. 39. john r. så himla mysig kille alltså. väldigt söt bild.

40. alarmrock. 41. satans breakfast. 42. elias "dynamite" eriksson. numera i boris och the jeltsins.

43. babasonic. minns ni tiden då man kunde köpa 2 öl till priset av 1? det var olagligt. 44. disco/bd-pjotr, innan rikard sjöberg fick honom att överge västen.

45. en sömnlös natt. haha jag är inte ledsen, bara trött. nisse snarkar mig antagligen i örat. 46. la gringa.

47. espresso. 48. min brorsa skulle äta sushi för första gången, men det var lite svårt att få ner så han lattjade med mobilen istället. han visste inte att det fanns en kamera på insidan av mobilen också, haha.


nu ska jag gå ner till systemet och lämna tillbaks en låda vin som blev över från i helgen, och sen ska jag möta nisse på torget så ska vi gå och handla, äntligen. jag har bara ätit glass idag.

the rubik

fan, paris, vad gör ni med era vackraste kvinnor?! en av de mer väletablerade modellerna, polskan anja rubik, har i flera år kunnat gå de mer prestigefulla visningarna utan att se sådär fragil och sorgsen ut, som många lite halvokända östeuropeiska modeller annars gör. hon har kunnat kosta på sig lite underhudsfett. hon liknar i det närmaste amazonerna på 90-talet, ni vet, naomi campbell, claudia schiffer, linda evangelista, med sådär svarvade och vältränade kroppar som såg friska ut. men något har hänt. jag hittade det här hos agnes b och jag blir fan ledsen.

såhär såg anja rubik, 23, ut på förra årets upplaga av paris modevecka, när hon gick för pucci:och här är hon på jean-paul gaultier väldigt nyligen, alltså vi snackar typ förra veckan eller nåt:vad fan har de gjort med henne?! hennes bäckenben typ putar ut under baddräkten? hur fan kan hon ha blivit castad i det här tillståndet? hon är MYCKET smalare än någon annan modell på den visningen. här är t.ex. allas favoritbarn coco rocha, som egentligen aldrig har varit sjukt smal, jag kan faktiskt tänka mig att hon är en av modellerna som aldrig haft ätstörningar:jag tycker nästan att det verkar som att gaultier medvetet hade castat tjejer som såg lite friskare ut, de hade iallafall inte blivit bortsorterade, vilket är fantastiskt. tjejen bakom coco rocha ser också frisk ut, hon ser typ ut som jag nästan! alltså verkligen, hon ser typ normalbyggd ut. mycket kurvor! hon har en tad mer vältränad rumpa dock (ironiskt om hon är där i egenskap av plus size-modell). och lara stone var också fin, men hon är sin vana trogen och ser ändå sur ut:men vad fa-an har hänt med anja rubik? jag lägger in lite fler bilder bara för att jag inte har något annat att skriva än typ "DET ÄR SÅ HEMSKT!!! LÅT FLICKORNA VARA!!!"


john galliano. titta på "låren".


dior. alltså fotleden! jag bara väntar på att den ska säga "SNAP!" och gå av.


balmain. ankelremmen på skon hänger löst. jag antar att den ska sitta fast runt fotleden för att skon ska sitta bättre?


karl lagerfeld. alltså ja. det finns egentligen inga ord.

och så vidare, och så vidare... har hon blivit för gammal? kan hon inte längre luta sig tillbaka på sitt goda rykte och alltså unna sig en lite friskare kropp, utan att för dess skull riskera att inte få några jobb? det här ÄR liksom inte ens anja rubik längre, hela grejen med henne är ju att hon är en amazonkvinna, lång och blond och stor och stark. nu ser hon bara ut som en anonym pinnsmal östeuropeisk modell som käkar aptitdämpande piller och röker en cigarett till frukost. bring me back my rubik, GODDAMMIT!