tisdag, februari 24, 2009

moar moar moar


christopher kane & vivienne westwood red label

jag läser bara en renodlad modeblogg och det är agnes b på rodeo. hon gör ett urval som faller mig i smaken till 100%, hon lägger inte upp artsy fartsy bilder på sig själv där hon ser ut som en missbrukare och ja, hon är precis det som alla modebloggare borde vara, men aldrig är, d.v.s. hon inspirerar utan att uppmuntra till braindead spending på något sätt.

så därför snor jag ofta saker från henne. eller snor och snor, jag läser om nåt på hennes blogg och sen skriver jag om det själv. för att det faller mig i smaken. det senaste är hennes inlägg om christopher kane och vivienne westwood red label. det är så grymt, alltihopa. eller, hos kane är det själva kollektionen, och hos westwood så är det hår & smink (kollektionen, not so much. den är typ så långt ifrån min smak man kan komma).



jag älskar sammetsdetaljerna och att det är tunt och genomskinligt utan att man ser nipples 'n' shit. jag är för pryd för att visa bh och/eller nipples. dock är håret & sminket helt jävla sepetråkigt och det är också lite trist snitt på de två översta klänningarna, är inte ett fan av såna där klossiga axelband och halsringningar. den till höger är isåfall den bättre av de två. i övrigt; AHHSUMM.



ÅHHHH. så jävla sweet. det är rent och blekt, nästan anemiskt, men det ser inte ut som sjukdom eller näringsbrist. hårfin balansgång, det där.

too old to lose it, too young to choose it

rock 'n' roll suicide



aiight, nu har jag lagt till en ny låt i spellistan. "rock 'n' roll suicide" med david bowie.

förresten. hur många bryr sig EGENTLIGEN om victoria & daniel ska gifta sig? det tjatas som fan om det just nu. mysigt för dem liksom, men ja... *i don't give a shit*