torsdag, april 10, 2008

soft

haha, nisse är så himla söt. han står i köket och pillar bort prislappen från en arja saijonmaa-skiva han har köpt till mamma av ingen anledning alls. haha, skulle inte banga på att han köper såna presenter till mig istället för till mamma... Photobucket vi ska hem till henne ikväll på torsdagsmiddag, och jag råkar veta att hon har en schysst födelsedagspresent till nisse också. jag har tjatat sönder den, men det är för att 1) vi har tänkt skaffa oss det själva. 2) det är ganska dyrt. 3) jag kan uppskatta det lika mycket som nisse.

det är lite oroväckande att jag haussar den här mystiska prylen så mycket, den har ändå en rätt tvivelaktig natur. oh well. nu har jag tjatat färdigt. skriver sen vad det var för nåt! tack för mig!

ännu mera gnäll

senaste numret av elle låg i postfacket idag, det tog ungefär en kvart att komma till sista sidan. fan vilken tråkig tidning, jag förstår inte varför jag är prenumerant egentligen, jag tittar ändå bara på bilderna, haha. jag hade från början beställt en halvårsprenumeration, men de måste tagit fel för jag fick en faktura på 3 nummer. lika bra! klarar mig utmärkt utan elle. jag är väldigt nyfiken på tidningen lula, men har ingen aning om hur jag ska få tag på den.

samlarobjekt



fan, jag hittade precis en sjukt fin blogg! den heter samlarobjekt och beskrivs av skaparna såhär: "Samlarobjekt görs av Annika och Andreas. Den består utav 29 delar, en för varje bokstav, och kommer att berätta små historier om samlarobjekt av olika slag."

illustrationerna påminner mig om toves dito. titta gärna!

second breakfast

haha. det blidde ingen tårtorgie för mig, klockan blev för mycket så jag stannade hemma med nisse och max och kollade på första sagan om ringen-filmen. den var verkligen mycket läskigare än vad jag minns den.