onsdag, mars 04, 2009

so all may eat


hittade just världens finaste grej på internet. det finns en ekologisk restaurang i denver, colorado som heter the SAME café (So All May Eat), där matgästerna själva avgör vad de vill betala. de har inga fasta priser på menyn, utan man lägger pengarna i ett kuvert och pengarna räknas inte förrän man gått därifrån. har man inga pengar alls får man betala tillbaka genom att jobba i restaurangen i en timme. det är förvånansvärt få som utnyttjar detta, den genomsnittliga notan ligger på 3 dollar, och restaurangens egna kostnader per serverad måltid är 2 dollar i genomsnitt. det är med andra ord en perfekt symbios. läs här.

jävla offer

bloglovin, ni vet, de har ju såna där blog ads, där man betalar typ 10 spänn och skriver en liten textsnutt som ska få folk att besöka bloggen. och alla som skriver där är dumma i huvudet. deras bloggar är alltid den tristaste, mest meningslösa skiten som man alltid hamnar på när man slösurfar utan ett speciellt mål (tack stumbleupon för att den tiden är över!). jag skulle kunna länka till typ 14 stycken, men jag är nog lite för mesig för det. men varför är folk så jävla MENINGSLÖSA? jag blir äcklad av alla dessa värdelösa människor, deras billiga smak och deras patetiska skriverier och allt är blondinbellas fel. hon fick folk att inse att det finns pengar i bloggvärlden och nu vill alla pantade tonårsbrudar utan mål och utan krut ha en del av kakan.

now my heart is fullabsence makes the heart... av ben lawson.

aww, you guys!

dackee skrev:
"GUD, jag hade gett vad som helst för att vara närvarande när det andra fotot från det här inlägget togs. Isstormar är typ the shit. Förövrigt kan man hitta random fina bilder och ibland riktigt vettiga åsikter på den bloggen."
och kulturföreningen amelie skrev:
"Här är en tjej som skriver en ohyggligt bra blogg, if you're into it, och även hon har listat sitt väskinnehåll. Läs hela bloggen, förresten. Allt är underbart."
och ja ba:


mantra