fredag, september 12, 2008

hello lover #2jag var och promenerade med cajsa idag och i vanlig ordning tittar vi in i några affärer under tiden. det tog inte lång tid innan dessa fångade mitt öga, de är från din sko så jag tänkte "soft! fint OCH billigt!" men nej; de kostar 599 kr. lite väl dyrt för något från din sko. men jag kommer antagligen att köpa dem ändå.

HOLLABACK

alla som tycker att en vissling på gatan eller ett "schysst rumpa, sötnos" borde tas som en komplimang kan gå in på http://hollabacknyc.blogspot.com.

prag anno 1931jag hittade dessa grymma örhängen i en etsy-shop som heter AxelsCastle. jag tänker; prag, 1930-tal. en författarinna med stora smycken, stram frisyr, bister uppsyn och svarta kläder i en stor och mörk våning med knarriga trägolv och persiska mattor. regn utanför. doften av blöta löv...

tjejen har lagt undan dem åt mig så när pengarna trillar in ska hon skeppa över dem. hon reagerade på mitt "antique persian name" så nu har vi iranier-bondat litegrann. känns bra. hon har sjukt fina saker, titta gärna!

TOP 5

mina favoritsökord med vilka folk hittar hit:

1. riktigt hård porr
2. emelie röker
3. snygga kvinnor
4. muskelryckningar i låren
5. ärendet har återkallats av vår uppdragsgivare

look herenu har jag anmält mig till högskoleprovet... jag hoppas att det inte kommer krocka med något roligt. jag hoppas också att jag inte kastar 350 kr i sjön, poängen med att skriva det flera ggr är väl att man ska få bättre resultat för varje gång man skriver det? har för mig att jag har skrivit det tre gånger förut, och att jag två av gångerna fått samma resultat... haha. det är inget dåligt resultat, är inte missnöjd på det sättet, men det känns så onödigt bara.