tisdag, juli 22, 2008

crickets at dusk


enligt DN:s femdygnsprognos kommer det bli 25-30 grader från och med imorgon, och jag tänker ta mitt pick och pack och sätta mig på tåget. behöver komma ut på landet om det är sådär fint väder, annars kommer jag bara sitta inne. saknar landet. ska sitta ute och läsa och dricka saft hela dagarna. kanske bada! bilden är katjas.

sapporo lager beer
igår var jag på stan med mamma och hon var på välgörenhetshumör. jag ansåg att vårt kök fortfarande känns tråkigt och nästan obebott (sånär som på diskberget, som ändå skvallrar om febril aktivitet kring kylskåpet), så hon köpte en ljusslinga med rosa körsbärsblommor på som jag sen hängde runt fönstret. sen åkte den gamla japanska ölreklamen upp också, som jag köpte i berlin för tre år sen, men som aldrig haft nån bra vägg att hänga på.

känns bra. lite väl rosa kanske. men ändå bra.

norgemin kompis daniel är just nu i norge och jobbar på en psykklinik någonstans ganska långt norrut och då det verkar vara brist på saker att göra på fritiden är de ute och vandrar mycket. nu har han lagt upp en del bilder på facebook och allt man ser är så äckligt vackert. jag har faktiskt aldrig reflekterat över hur fjordar och sådär ser ut, förrän nu.


och här är något annat fint. ett hus på gotland. var annars...