fredag, april 25, 2008

troo bloo

förlåt för att jag skriver om så jävla trista saker, jag har inte direkt någon ursäkt heller. ibland är man bara inte intressant.

pradahaha, fy fan vad fult. det ser ju verkligen helt värdelöst ut! dels är skorna förjävliga, det sticker ut nåt litet snöre och modellen verkar ha på tok för stora fötter. knapparna på vristbandet hänger på sniskan och varenda rem verkar sitta löst. trist.

A+

åh, jag och nisse var så duktiga idag! till att börja med steg vi upp tidigt på morgonen för att tvätta, diska och dammsuga. sen när allt var klart så begav vi oss ut på en promenad med ett ovisst mål, vi kom ända till ängbyplan innan vi bestämde oss för att sätta oss på tuben. när vi väl kom in till stan vände vinden litegrann, för jag höll inte i pengarna så hårt som jag hade hoppats. kom bl.a. hem med ett nagellack som jag bestämt mig för att skänka bort till någon glad brud som gillar neonrosa (till mitt försvar kan jag säga att det verkligen inte såg fluorescerande ut i flaskan). jag måste ju vara dum i huvudet som köper ett nagellack i den enda färgen som jag VET att jag inte gillar.

que mierda...

a-bubbah jesus help me loooorddirty laundry

ok, nu måste jag ner i tvättstugan. adios.

PAY DAY!


allright! idag trillar några sköna pistoler in på mitt konto. men jag kommer vara lika pank igen om en vecka, jag ligger efter med matkvittona... men det går att lösa, det är ju ingen hjärtlös bank som fordrar pengarna. jag är dock ganska bra på att leva billigt, jag har ju ingen aning om hur man gör motsatsen, så jag är inte oroad.

steg upp tidigt idag för vi har tvättid. sen ska jag cykla in till vällingby centrum för att hänga runt lite, jag ska titta H&M har fått in såna där vita 100-kronorsskor. mina nuvarande vita tygskor är gula.