måndag, december 22, 2008

kiss my ass!


det här är det absolut sjukaste och mest underhållande jag läst på väldigt länge. hold your breath för nu kommer det: mozart har skrivit ett musikstycke som heter "SLICKA MIG I RÖVEN".

honest. to. god.

och så har han skrivit ett annat stycke som heter "Leck mir den Arsch fein recht schön sauber", d.v.s. typ "lick my ass fine well and clean". texten som en tremannakör ska sjunga är SJUKT explicit. alltså HELT SJUKT JÄVLA EXPLICIT. tror inte att jag någonsin har stött på något så vulgärt i ett stycke musik. är är en engelsk översättning:
"Lick my ass nicely,
lick it nice and clean,
nice and clean, lick my ass.
That's a greasy desire,
nicely buttered,
like the licking of roast meat, my daily activity.
Three will lick more than two,
come on, just try it,
and lick, lick, lick.
Everybody lick his own ass himself."
är det inte sinnessjukt så säg?! det är helt sant också!!! dock tvistar de lärde om huruvida mozart faktiskt komponerat själva musiken till det sistnämnda stycket, däremot verkar man vara rätt säker på att han skrivit texten, så då spelar ju musiken mindre roll.

omg asså. i love life.

två saker som förgyller min dag:

* sofia skickade en spotify-invite till mig!!! hur jävla darling är inte det?!

* aftonbladet har en artikel som heter "julstäda med reinfeldt". hur jävla darling är inte det?! haha, nej jag skojade. men det är en rolig artikel, innehåller massa pärlor. reinfeldts städtips.
"Fredrik Reinfeldt unnar sig en ”bonuskvart” i köket varje kväll. Då torkas spisen, diskmaskinen sätts på, bord och bänkar torkas av.
– Då får man en bra start på morgonen."
fast det roligaste är ändå att den här artikeln finns på aftonbladet wendela, d.v.s. typ en samling artiklar som kvinnor kanske finner mer intressanta. typ kärlek & relationer, barn, matlagning, ja, ni hajar grejen. som om kvinnor vore mer intresserade av statsministerns städvanor. i samband med denna artikel finns en liten omröstning där kvinnor och män var för sig får rösta om vad de tycker om städning. det ser ut såhär:
Gillar du att städa?
1. Ja, och det är härligt att se resultatet.
2. Ja, men skäms för att erkänna det.
3. Nej.
och föga förvånande har ungefär 65% svarat Nej, samma hos kvinnor som hos män. liksom, duh?