onsdag, november 12, 2008

rolig post för en gång skulljag har vant mig vid att bara få räkningar och reklam, men idag kom jag hem till ett överfullt brevinkast; tre stora paket låg där! i det första låg gratisburkarna från everyday minerals som jag beställde för nån vecka sen, och i det andra låg en hoodie som jag fick gratis för att jag delade med mig av mina åsikter i nån undersökningspanel. snackade om det förr tror jag. den passar inte mig riktigt så jag ska försöka sälja den kanske? NEWAYZ, jag tröttnar aldrig på freebies!

det tredje paket är nisses. det kommer från cdon och jag tror att det är halo 3, hihi.

12 kommentarer:

Karin sa...

oy, ska du sälja adidasen är jag intro. beroende på storlek förstås. men jag har länge velat ha just en grönaktig adidas-hoodie. let me know! (mailadress står på min profil.)

amanda sa...

har du hunnit testa everyday minerals än? jag tycker dem är kanon, lite knepigt att få till rätt nyans, jag är helt lost när det gäller sånt. allt som är sjukt ljust ser typ bra ut,hahha.

If you're into it sa...

ooh yay! storleken är en 38:a, låter det bra? färgen är mer turkosaktig, så den är lika mkt blå som grön.

sara julia elida sa...

åh yay! har du provat em-grejerna? vilken nyans valde du på rouget?
snygg hoodie, eller ja på bilden ser den iaf snygg ut! du lär ju kunna få rätt bra för den på tradera.
jag fick också paket idag! ett stort som innehöll fyra dvd-filmer (kostymdraman!!!!!! YAY) och två allas-tidningar, haha. vann dem i en tävling.

Karin sa...

you've got mail!

If you're into it sa...

amanda: ja, jag testade lite snabbt, fast bara en concealer och ögonskuggan jag köpte till. har inte lyckats få till snitsen ännu dock.

sara julia elida: jag valde salon fun, men den ser inte ut som jag trodde. bilderna på hemsidan är lite missvisande, den är ju väldigt väldigt lila! men jag gillar den ändå, skönt att variera med nåt annat än min default roströda från make up store som gick sönder i tusen bitar... hehe.

kostymfilmer!! vilka då? beställde du också på cdon eller? haha de hade ju nån slags 50-kronorsrabatt om man kontrollerade sina adressuppgifter. vi torskade ju direkt.

karin: åh, ska kolla direkt!

amanda sa...

jag har inte heller fått in tekniken för concealern, sketasvår. köpte en concealerpensel o allt, men det vill sig inte riktigt ändå. men guuud förresten, deras penslar är så galet bra. kabukin mmmh, jag kan sitta och klappa på den som ren avkoppling typ.
tycker också att färgerna på hemsidan är lite missvidande, den jag fick var alldeles för... rödkonstig. de är ju sjukt pigmenerade, tycker att det är svårt att fä till rätt där också, kan lätt bli clownigt.
nu ska jag sluta blogga i kommentarsfältet... he.

If you're into it sa...

jag köpte också concealerpenseln! men jag tyckte inte att det verkade behövas, för jag såg nånstans att folk använde fingrarna till att applicera concealer så jag tänkte använda penseln till ögonskugga och sånt istället.

haha starta en egen blogg! ja!

Moa Matilda sa...

Jag var ju tvungen och spana in vad det var för gratisburkar, och självklart föll jag för grupptrycket. Haha. 37,37 kr i frakt är inte illa!

Anonym sa...

alltså jättefin tröja, it's a KEEPER!

/emelie

If you're into it sa...

moa matilda: nej, det är en win-win situation! hoppas nyanserna du valde passar någorlunda.

emelie: haha jag visste att du skulle gilla den. ;D

Moa Matilda sa...

Alltså, tiden för gratis frakt hade typ "expired" (fin svengelska). Men det kändes ändå som en bra deal.