onsdag, november 12, 2008

FUCK U REI

jag fick just ett mail från H&M, de ville påminna mig om att comme des garc-bajskollektionen släpps i butik imorgon, de hoppas väl att jag ska stå och hänga på låset som en annan jävla höna. NEJ TACK, säger jag bara. blev extra säker när jag såg priserna. drygt 500 spänn för en scarf. en jävla scarf.

definitely pear-shaped! haha.

4 kommentarer:

Sofia sa...

haha. dessutom är grejerna sketfula. jag trooor det kommer floppa fett.

Sofia sa...

jag fattar inte de där kollektionerna, de har aldrig kommit med nåt riktigt snyggt och dessutom fattar jag inte hur folk PALLAR trängas på det där sättet, känns så jävla köpt.

If you're into it sa...

nej. jag känner inte en enda person som någonsin tyckt att det verkar vara värt besväret! faktumet att så jävla många köar måste ju betyda att folk faktiskt GÖR vadsomhelst för att få ha ett designerplagg, oavsett om det är H&M:s skitkvalitet och exklusiviteten gått förlorad för att ALLA brudar mellan 15 och 25 kommer gå omkring med samma kläder i ett halvår framåt.

ledsamt alltså. att folk är så jävla lättköpta.

Masha sa...

jag skulle aldrig ens tänka tanken på att köa för att köpa kläder. inte under de där omständigheterna i alla fall. fyfan. men vadå, jag tycker absolut inte att kläderna är fula. det finns faktiskt rätt många fina plagg i sann cdg-anda. tråkigt bara med hysteri. hysteri är alltid fail för mig.