måndag, maj 05, 2008

främlingar

jag har haft en sjukt trevlig kväll med tove och hennes kompis adam. vi promenerade dit näsan pekade, jag blev bjuden på glass och sen gick vi hem till tove och drack te, åt mackor och pratade om mardrömmar.

sen hände en riktigt konstig grej! när jag satt på 4:an på väg till fridhemsplan satt det en helt random snubbe i sätet framför mig. plötsligt vände han sig om och räckte mig sin ipod. min första tanke var "åh! en yuppie som vill göra sig av med sina materiella bojor och skänker sin ipod och sprillans nya koss-hörlurar till mig!", men så var icke fallet. han ville att jag skulle lyssna på en låt när vi åkte över västerbron, haha, då tänkte jag att han är helt twisted men jag lyssnade på låten ändå. det var nån totalt intetsägande electrolåt och när vi båda steg av vid fridhemsplan utbytte vi bara några ord om huruvida jag gillade den eller inte, och sen gick jag ner i t-banan och han försvann. och inget mer med det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

det där har hänt siri också! sjukt...

/nathan

Annahita sa...

va? det är ju helt sjukt! det är säkert samma snubbe. hur såg han ut?

Anonym sa...

haha det är fan jämt du som råkar ut för mongo-främlingar... det bara keeps on coming. hahaha! vilket öde! ;D
/emleigh

Anonym sa...

haha! vad lustigt, det har hänt mig också. måste vara samma person, lockigt hår tror jag han hade. dålig låt farbror plåt.
siri.

Annahita sa...

jag vet, det är väldigt underligt! han hade mörk hy, som en indier, och lockigt hår i en tofs. lång och smal. det ÄR säkert samma!