söndag, mars 22, 2009

lite fezt

ALLTSÅ. BABES. TACK FÖR ATT NI ÄR BÄST. I LOVE YOU ALL. jag hinner inte lägga upp alla bilder nu, en SVT-dokumentär om franco börjar typ nu så ni får bara en sneak peek:

och detta är vad ni gav i prelle (åtta flaskor vin är borträknade, hihi):av sandra fick jag the poster in history, en helt makalös bok om, ja, affischkonst! och av nathan & siri fick jag en taschenbok om lucian freud! så köttigt och underbart!

av sandra fick jag också en tub rosewater hand therapy från crabtree & evelyn! hon hade läst i bloggen att jag inte gillar den handkrämen jag använder... av emelie, anna & anna fick jag ett par helt sjukt fina vita handskar med rosetter på. eftersom att jag sålde av pradahandskarna tyckte de att jag behövde ett par nya. *tack bloggen*och slutligen, av anahita & ellen fick jag ett wild cherry spring quartet från the body shop!! AHH. ni vet verkligen hur man gör för att stryka mig medhårs. att anahita var där överhuvudtaget är en helt annan femma; hon åkte från köpenhamn I SMYG för att komma på festen, hon och ellen smed hemliga överraskningsplaner och så plötsligt stod hon där i dörren och ba "grattis!". fan. jag blir så sjukt rörd av blotta tanken. ni är verkligen två helt underbara människor. testpatrullen ftw!
blog comments powered by Disqus