torsdag, november 20, 2008

gotta love the cajsa!



ahh! just det! jag fick en sån jävla grym present av cajsa idag, som tack för att jag mailade iväg en del tips på ställen hon kanske ville besöka i new york (ironiskt att de visade sig vara fullträffar, jag själv har ju aldrig varit där). jag fick en limited edition ögonfransböjare från shu uemura i 24k guld!! haha så jävla PIMPIN'! det är så typiskt henne att köpa såna grejer. hon är ju liksom tjejen som inte skäms över sin vita kaninpäls. haha, jag blev så himla glad över den här presenten faktiskt. det enda jag äger i äkta guld är nu en ögonfransböjare... hihi. TACK!

6 kommentarer:

sara julia elida sa...

åååh *avis*

Louise sa...

ÅHHH finaste!

Maria sa...

Hello gorgeous! :D Fan vad grym presse, den lär ju säkert vara lika överbra som alla säger att den är också. Girl talk ftw!

If you're into it sa...

jaa, åh, jag är så himla glad för den! det är typ en av de bästa presenterna jag fått!

rent prestationsmässigt så är den ju överlägsen alla ögonfransböjare jag testat (har ägt två tidigare). det känns som om det är en helt annan konstruktion, fast den ser exakt likadan ut som en vanlig fransböjare.. ahh. grym.

Malin sa...

hej vad kul! jag som följt din blogg ett tag, tack för den snälla kommentaren. jag gillar din fina blogg! måste rota fram min oanvända ögonfransböjare som jag fick av syrran för något år sen. måste bara köpa mascara först, nån du kan rekommendera kanske? ha det fint :)

If you're into it sa...

malin: oj, är det sant? vad kul! jag tyckte att du hade samlat det bästa av det bästa hos dig. myste förnöjt med din blogg en hel dag på jobbet förra helgen. ^____^

hm. mascaratips... svårt. jag håller fast vid att när det gäller mascara så ÄR den billigaste faktiskt bäst; maybellines lilla grön-rosa du vet, great lash. fast den gör inte mer än att typ färga. men jag gillar det så. men om du vill ha feta couture mama-fransar så är diorshow the way to go! (rim!)